Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemcim çok eski yenialıcam 260 tl bütcem var sıra geldi seçmeye kimisi intel i3 diyor kimsi phenom x4 965 diyo bende buldozeri beğendim hangisini seçsem güç kaynağında sorunm yok yeni alıcam anakartıda yeni alıcam lütfen yardım edin en uygun fiyat linkleri sanırım bunlar sizdaha uygun bulursanız bana link atın hangisini seçeyim.

İntel i3
    http://www.ucuzu.com/islemci-c3139/intel/core-i3-2100-3-1ghz-lga1155-p46268424/
    Phenom II x4 965
    http://www.cimri.com/amd-hdz965fbgmbox-phenom-ii-x4-965-quad-core-box-34-ghz-am3-islemci
    Buldozer
    http://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-fx-4100-dort-cekirdek-islemci-fiyati,574800.html
    Lütfen Yardım Edin İçindewn Çıkamıyorum Oyun Pc si Olucak.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 965 icin 263 lira linkindeki site bilindik bir yer degil.var gosteriyorlar siparis veriyorsun iki gun sonra bulamadik abi diyorlar cunku stoklarinda olmuyor sen siparisi verince baska yerden istetiyorlar.telefon mail bir sekilde ulas var mi elinizde bir temin etmeye calisin filan de.965'in yaninda 4100 yaramaz overclock etsen bile kurtarmaz.2100 de iki cekirdek simdi isini gorur seneye cikan oyunlarda yarilabilir.testlerine baktim fazla da yok gerci ama nasil oyun ayari yapmislar belli degil o kadar iyi gostermisler ki 480 liralik 2500k kadar iyi neredeyse.millet enayi o zaman 270'e bunu almak varken 2500k aliyor.inceleme sitelerine guvenmiyorum nasil gostermek isterlerse oyle gosteriyorlar.2100 bu kadar iyi olsa forumun 2100 kullanicisi ile dolmasi gerekirdi.overclock da olmuyor.965 4 ghz olur carpani acik.o fiyata veriyorlarsa kacirma bence cunku piyasada phenomII artik neredeyse bulunmuyor.
  • Teşekkürler Başka Önerisi olan.
  • Ürünü bilindik yerden alırsan sıkıntı çekmessin. Biraz daha para biriktirebilirsen 1055t alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.Crock

Ürünü bilindik yerden alırsan sıkıntı çekmessin. Biraz daha para biriktirebilirsen 1055t alabilirsin.

Sen memnun musun 1055 ten 1100 ile arasında çok fark varmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atletli

İşlemcim çok eski yenialıcam 260 tl bütcem var sıra geldi seçmeye kimisi intel i3 diyor kimsi phenom x4 965 diyo bende buldozeri beğendim hangisini seçsem güç kaynağında sorunm yok yeni alıcam anakartıda yeni alıcam lütfen yardım edin en uygun fiyat linkleri sanırım bunlar sizdaha uygun bulursanız bana link atın hangisini seçeyim.

İntel i3
    http://www.ucuzu.com/islemci-c3139/intel/core-i3-2100-3-1ghz-lga1155-p46268424/
    Phenom II x4 965
    http://www.cimri.com/amd-hdz965fbgmbox-phenom-ii-x4-965-quad-core-box-34-ghz-am3-islemci
    Buldozer
    http://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-fx-4100-dort-cekirdek-islemci-fiyati,574800.html
    Lütfen Yardım Edin İçindewn Çıkamıyorum Oyun Pc si Olucak.

Kimiside 960t der benim gibiAma piyasada kolay kolay bulunmadığı için fx6100.

• konuya 2 gün sonra öneri yaparım en son phenom II x 4 955 kullandım 2 tane toplam 1-2 yıl kullanmışımdr
    phenom II x4 955 gayet yeterliydi 2 gün sonra i3 2100 işlemci elime geçiyor onuda kullanayım yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 18 Mart 2012; 21:17:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

konuya 2 gün sonra öneri yaparım en son phenom II x 4 955 kullandım 2 tane toplam 1-2 yıl kullanmışımdr
    2 gün sonra i3 2100 işlemci elime geçiyor kullanayım yazarım

bence 965 kral bir overclock oluyor of of iyi bilirim kullandım cooler master v10 la üstelik iyi bir performans artışıda sağlıyor 3dmarkda v.s
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

konuya 2 gün sonra öneri yaparım en son phenom II x 4 955 kullandım 2 tane toplam 1-2 yıl kullanmışımdr

bence 965 kral bir overclock oluyor of of iyi bilirim kullandım cooler master v10 la üstelik iyi bir performans artışıda sağlıyor 3dmarkda v.s

evet 955 ve 965 güzel işlemciler oc ilede fiyatına göre çok iyi iş çıkarıyor be olayı çok güzel
    ilk işlemciyi yeni çıktığında almıştım ozaman çok havalıydı kaç yıl oldu hâlâ da güncel işlemci
    bakalım i3 nasıl gelecek phenom'dan sonra sonra
    testlere göre yakınlar heralde yeter bana yetmezsse i5 2500K yolu görünyor demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 18 Mart 2012; 21:23:59 >

• quote:

quote:

quote:

evet 955 ve 965 güzel işlemciler oc ilede fiyatına göre çok iyi iş çıkarıyor be olayı çok güzel
    testlere göre yakınlar heralde yeter bana yetmezsse i5 2500K yolu görünyor demektir

bence ıvyi bekle 1 aya geliyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum artık çok geç
    i3 2100 ve msi p67 yarın geliyor zaten halihazırda desteklediği işlemcilerde yeter bana bir süre daha
    ayrıca emin değilim ama sonu x7 ile biten çipsetlerde ıvy uymlu olacak diye yazıyordu bir haberde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 18 Mart 2012; 21:26:26 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

dostum artık çok geç
    i3 2100 ve msi p67 yarın geliyor zaten halihazırda desteklediği işlemcilerde yeter bana bir süre daha
    ayrıca emin değilim ama sonu x7 ile biten çipsetlerde ıvy uymlu olacak diye yazıyordu bir haberde

p67yle uyumlu

• evet anakart p67
    takarız uygun birşey çıksın ivyler

http://forum.donanimhaber.com/m_46510622/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 18 Mart 2012; 21:48:36 >
  • 430 tl olsa i5 alırdım tavsiye etmeyen yok 965 kaç w ister sistem genel
  • quote:

phenom II x4 955 gayet yeterliydi 2 gün sonra i3 2100 işlemci elime geçiyor onuda kullanayım yazarım

Hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.