Merhaba arkadaslar hemen konuya giriyim önceden i5-2500k lı nvidia gtx serisinden 1gb belleklı 256 bitlik bi ekran kartı ıle sıstem kurmayı dusunuyordum ama amd nın a8 vision ları aklıma yatar gıbı oldu.Ama visionlar hakkında pek bilgim yok visionlar Radeon HD 6000 serisi desteklıyormuş peki ben o sisteme radeon hd 6950 taksam gider mi yoksa burda yazanları mı takmam gerekhttp://www.amd.com/us/products/technologies/dual-graphics/pages/dual-graphics.aspx#3
sistemi agırlıklı bf3 için kurucam ama full hd ultra ayarlarda oyun oynamayı dusunuyorum sizin onerınız varsa buyrun sıstemde ssd lı full hd monıtor olmasını ıstıyorum 2500 ust sevıye şimdiden teşekkurler
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: qwers07
Merhaba arkadaslar hemen konuya giriyim önceden i5-2500k lı nvidia gtx serisinden 1gb belleklı 256 bitlik bi ekran kartı ıle sıstem kurmayı dusunuyordum ama amd nın a8 vision ları aklıma yatar gıbı oldu.Ama visionlar hakkında pek bilgim yok visionlar Radeon HD 6000 serisi desteklıyormuş peki ben o sisteme radeon hd 6950 taksam gider mi yoksa burda yazanları mı takmam gerekhttp://www.amd.com/us/products/technologies/dual-graphics/pages/dual-graphics.aspx#3
sistemi agırlıklı bf3 için kurucam ama full hd ultra ayarlarda oyun oynamayı dusunuyorum sizin onerınız varsa buyrun sıstemde ssd lı full hd monıtor olmasını ıstıyorum 2500 ust sevıye şimdiden teşekkurler
bahsettiğin amd işlemciler Dahili Grafik olan işlemciler vision işlemcileri aldığında ekran kartı almayabilirsin
evet ıcınde dahili 6550D ekran kartı var ama bu ekran kartı ne kadar ıyı olabılırkı sızcede harici uyumlu bi ekran kartı alıp dual yapmamalımıyım
sen bize ne kadar bütçen olduğunu söyle biz sana tavsiye verelim
şuan elimde 1800 kadar var ama ustunede tamlayabılırım 1800 e ne kadar yakın olursa o kadar ıyı
arkadaşlar internette biraz araştırdım anladıgım kadarıyla a8 ler dual gpu ıcın 3 tane ekran kartı verıyor bunlardan en yuksegı bıle 512 mb lık 128 bit lik 6670 intel sisteme karar verdım ılgılendıgınız ıcın tesekkurler