öncelikle merabalar arkadaslar bir alışveriş sitesinden alışveriş yaptım adama dün parasını yolladım fakat adam bugün oldu daha bana kargoyu yollamadı adamın elimde tc si telefon numarası atm den aldığım makbuz ( garanti bankası ) ilanın fotoları ve adamdan şüphelendiğim için çektim telefon kaydı var acil akıl bekliorum arkadaşlar sizden yardım lütfen .s tesekkrler şimdiden
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: cenefır
öncelikle merabalar arkadaslar bir alışveriş sitesinden alışveriş yaptım adama dün parasını yolladım fakat adam bugün oldu daha bana kargoyu yollamadı adamın elimde tc si telefon numarası atm den aldığım makbuz ( garanti bankası ) ilanın fotoları ve adamdan şüphelendiğim için çektim telefon kaydı var acil akıl bekliorum arkadaşlar sizden yardım lütfen .s tesekkrler şimdiden
bu korkun ne onu anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: cenefır
Hangi siteden yaptınız bu alışverişi acaba ?
kargo aynı gelicek diye bir şey yok bence gecikmeden dolayı olabilir max 3 gün içinde gelmesi lazım
sahibinden.com üzerinden yaptım ama adam kargoyu hiç vermedi arkadaslar nasıl gecikmeli gelecek sorabilir miyim? teli falan kapattı adam