Şimdi Ara

Uygun Olmayan Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merabalar arkadaslar bir alışveriş sitesinden alışveriş yaptım adama dün parasını yolladım fakat adam bugün oldu daha bana kargoyu yollamadı adamın elimde tc si telefon numarası atm den aldığım makbuz ( garanti bankası ) ilanın fotoları ve adamdan şüphelendiğim için çektim telefon kaydı var acil akıl bekliorum arkadaşlar sizden yardım lütfen .s tesekkrler şimdiden
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: cenefır

öncelikle merabalar arkadaslar bir alışveriş sitesinden alışveriş yaptım adama dün parasını yolladım fakat adam bugün oldu daha bana kargoyu yollamadı adamın elimde tc si telefon numarası atm den aldığım makbuz ( garanti bankası ) ilanın fotoları ve adamdan şüphelendiğim için çektim telefon kaydı var acil akıl bekliorum arkadaşlar sizden yardım lütfen .s tesekkrler şimdiden

bu korkun ne onu anlamadım
  • quote:

öncelikle merabalar arkadaslar bir alışveriş sitesinden alışveriş yaptım adama dün parasını yolladım fakat adam bugün oldu daha bana kargoyu yollamadı adamın elimde tc si telefon numarası atm den aldığım makbuz ( garanti bankası ) ilanın fotoları ve adamdan şüphelendiğim için çektim telefon kaydı var acil akıl bekliorum arkadaşlar sizden yardım lütfen .s tesekkrler şimdiden

Hangi siteden yaptınız bu alışverişi acaba ?
  • kargo aynı gelicek diye bir şey yok bence gecikmeden dolayı olabilir max 3 gün içinde gelmesi lazım
  • sahibinden.com üzerinden yaptım ama adam kargoyu hiç vermedi arkadaslar nasıl gecikmeli gelecek sorabilir miyim? teli falan kapattı adam
  • polise git o zaman :D
  • gerçekten ben bunu hiç düşünemedim saol kardesm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun Olmayan Başlık
    16 yıl önce açıldı
    Uygun Olmayan Başlık
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarsimsek1

polise git o zaman :D

quote:

gerçekten ben bunu hiç düşünemedim saol kardesm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.