Sisten aşığıda gözüktüğü gibidir.Siparişi vermeden önce bir göz atın arkadaşlar,uzun uğraşlar sonunda bu sistemde karar kıldım,ciddi bir eksikliği var mı sizce tamam diyorsanız içim rahat alacam fiyat:2155 lira
LG 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI SİYAH 25,00 USD 53,84 TL
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
vgayı 7850 yapın 690 tl o karta fazla
o kart 580 liraya geliyor,yine de değiştirmemi tavsiye eder misin?
Bellek nedeniyle 7850 alın derim.
1 gb bellek oyunlarda yetersiz gelmeye başladı bile.
quote:
Orijinalden alıntı: ferhathan
o kart 580 liraya geliyor,yine de değiştirmemi tavsiye eder misin?
Evet aynı paraya 7850 alın
daha ucuza 7850 var, 560 ti den performanslı. diğer parçalar güzel görünüyor
vatan'dan siparişi verecektim,stoklarda 7850 kalmamış...Merak ettiğim 7850 nin performansını 560 ti verir mi.Verir diyorsanız alayım artık, sırf bu sistem için teb bonus kredi kartı çıkarttım .
beray07 önerini dikkate alacam,teşekkürler.
Bence bişşey tok sifariş et güzel intel i5 filan güzel işlemciler secmissin
intel yapacağına amd yap ekran kartında bu kadar gereği yok naptın HD 6890 al yıllarca yeter amd yapıp ekran kartınıda dediğim gibi yaparsan hdd yide 2 TB yaparsın 500 yetmez artık
quote:
Orijinalden alıntı: Rothsystem
intel yapacağına amd yap ekran kartında bu kadar gereği yok naptın HD 6890 al yıllarca yeter amd yapıp ekran kartınıda dediğim gibi yaparsan hdd yide 2 TB yaparsın 500 yetmez artık
intel olmasını özellikle istedim,hdd bana lüzümsüz geldiği için 500 gb yaptım...sanırım bu sistem tamam herkese öerilerinden dolayı çok teşekkür ederim,allah razı olsun .
quote:
Sisten aşığıda gözüktüğü gibidir.Siparişi vermeden önce bir göz atın arkadaşlar,uzun uğraşlar sonunda bu sistemde karar kıldım,ciddi bir eksikliği var mı sizce tamam diyorsanız içim rahat alacam fiyat:2155 lira
hocam ben bu sistemi vatandan hesapladım 2237 lira çıktı.bence bir daha topla fiyatı.
quote:
Orijinalden alıntı: Okan9455
quote:
hocam ben bu sistemi vatandan hesapladım 2237 lira çıktı.bence bir daha topla fiyatı.
sayın hocam tamıtamına 2156 liraya geldi...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Okan9455
quote: