Şimdi Ara

uygun RC araba tavsiye bekliyorum lütfen arkadaşlar (daha yeniyim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşım sanırım daha ilk aracını alıyosun. bende senin gibi uzun süre arastırdım. arabayı alacaksın 1 süre kullanacaksın eğer bu hobiyi seversen aracına modifikasyonlar yapmak isteyeceksin . bu yüzden benim sana önereceğim araç TEAM ASSOCİATED NTC3+. hem başlangıç aracı hemde modifiyede sınır yok. ben şu anda pro yarışlara katılıyorum bu araçla. sınırın 300 olmasa benim arabayı verirdim. araç alırken sakın kayış aktarmalı düşünme. tabi yeni başladığın için. düzgün pist bulamassan arasına ufak taslar girer sürekli kayış değiştirirsin.
    buda benim ilanım
    http://www.sahibinden.com/satilik_team_asso_ntc3_full_set_xbox360_ile_takas_-38WQQaXQQ15999848WQQpXQQdisplayitem

• quote:

Orijinalden alıntı: trojan01

quote:

Orijinalden alıntı: Fetih

eski bir modele benziyor.Güncel bir model almanız daha isabetli olur.Yakıtlı araba alacak olursanız mutlaka fair safede (sinyal düştüğünde aracı frenler.Muhtemel kazaları önler.) alın.

Onroad alacaksınız,kullanacağınız yer düze ve geniş,temiz bir alan olmalı.Eğer ki yakınlarda böyle bir yer yoksa offroad alın.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlmosT
    Gitme imkanınız yoksa saihibiyle telefonda bi görüşün derim. En azından güvenebilir biri mi değil mi onu anlarsınız. Yine şüpheniz olursa ki illa olur, size bi video çekip yollamasını veya webcam'den göstermesini rica edebilirsiniz.

çok çok teşekkür ederim bu hiç aklıma gelmemişti rica etsem bi şuna bakabilir misinizhttp://www.sahibinden.com/hpi_super_race_pro_nitro_araba-39WQQaXQQ15978574WQQpXQQdisplayitem

ilginiz için teşekkür ederim :) on roadlık bi pist yok ama aldıgım araç iyi görünümlü sıfıra yakın olsun istiyorum alıp eve koyacagı marasıra çalıştırıp turlayacagım :) o dediğiniz fren meselesini aldıktan sonra çözeceğim sonradan takılabiliyrmuş galiba

bende o araçtan var satim sana dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: aymina_55

quote:

quote:

eski bir modele benziyor.Güncel bir model almanız daha isabetli olur.Yakıtlı araba alacak olursanız mutlaka fair safede (sinyal düştüğünde aracı frenler.Muhtemel kazaları önler.) alın.

Onroad alacaksınız,kullanacağınız yer düze ve geniş,temiz bir alan olmalı.Eğer ki yakınlarda böyle bir yer yoksa offroad alın.

quote:

quote:

Gitme imkanınız yoksa saihibiyle telefonda bi görüşün derim. En azından güvenebilir biri mi değil mi onu anlarsınız. Yine şüpheniz olursa ki illa olur, size bi video çekip yollamasını veya webcam'den göstermesini rica edebilirsiniz.

çok çok teşekkür ederim bu hiç aklıma gelmemişti rica etsem bi şuna bakabilir misinizhttp://www.sahibinden.com/hpi_super_race_pro_nitro_araba-39WQQaXQQ15978574WQQpXQQdisplayitem

ilginiz için teşekkür ederim :) on roadlık bi pist yok ama aldıgım araç iyi görünümlü sıfıra yakın olsun istiyorum alıp eve koyacagı marasıra çalıştırıp turlayacagım :) o dediğiniz fren meselesini aldıktan sonra çözeceğim sonradan takılabiliyrmuş galiba

Amaç? 5 yıllık konuyu hortlatarak neden forumda kirlilik yapıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

quote:

Orijinalden alıntı: aymina_55

quote:

quote:

quote:

quote:

Amaç? 5 yıllık konuyu hortlatarak neden forumda kirlilik yapıyorsun?

Amaç:1 senedir görüşmediğim arkadaşa mesaj yazmak sendeki bu amaç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• slash 2wd var full orjinal 400 e bırakırım isteyen olursa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • omeraktas279 kullanıcısına yanıt
    resim ve durumu hakkında bilgi verebilir misiniz
  • 4 ay önce başlangıç arabası olarak aldım arabayı çok temiz kullandım.bi arkadaşımdan 1 poşet hediye yedek aldım onları arabanın yanında vereceğim arabanın kepnde çatlak vs yoktur lastikleri sıfır gibi şasede çok temiz ek olarak amortisörleri koruma amaçlı çoraplardan aldım integy marka 60 tl verdim aldım arabayı kutusu ve içinde verilen dergi vs leride verceğim 4 aylık sıfır gibi araba
    şuan telefondan giriyorum internete resim atamıyorum yarın sabah resim atacağım resimlerdede göreceksiniz temizliğini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuanlık bu kadar resim atabiliyorum istanbul içi elden teslim ederim test edip alırsınız istanbul dışı ise kargoyla yollarım
     uygun RC araba tavsiye bekliyorum lütfen arkadaşlar (daha yeniyim) uygun RC araba tavsiye bekliyorum lütfen arkadaşlar (daha yeniyim) uygun RC araba tavsiye bekliyorum lütfen arkadaşlar (daha yeniyim)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.