Şimdi Ara

uygun RC araba tavsiye bekliyorum lütfen arkadaşlar (daha yeniyim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle konuya girerek ilgi-ve saygınız için teşekkür ederim...

3-4 gün önce birden araştırmaya başladım bu hobiyi...terimler pek teknik geldi fakat ilk başlarda oluyor böyle :)

200-300 arası rc hpi felan yakıtlı - elektrikli(hangisi daha iyi olursa) önerebileceğiniz modelleri bekliyorum..

1-yakıtlı herhalde daha iyidir diye düşünüyorum
    2-gördüğüm kadarıyla sürmek için çok mu zahmet harcanıyor
    3-bi yerde karşılaştım da ipli değil benim araç diyordu ipleri mi ne kopuyormuş zamanla ipsiz olsa iyi mi olur sizce
    4-acemiliğimi hor görmeyin :) sanki siz kendinize seçiyormuşunuz gibi önerirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 25 Ağustos 2009; 18:16:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trojan01

öncelikle konuya girerek ilgi-ve saygınız için teşekkür ederim...

3-4 gün önce birden araştırmaya başladım bu hobiyi...terimler pek teknik geldi fakat ilk başlarda oluyor böyle :)

200-300 arası rc hpi felan yakıtlı - elektrikli(hangisi daha iyi olursa) önerebileceğiniz modelleri bekliyorum..

1-yakıtlı herhalde daha iyidir diye düşünüyorum
    2-gördüğüm kadarıyla sürmek için çok mu zahmet harcanıyor
    3-bi yerde karşılaştım da ipli değil benim araç diyordu ipleri mi ne kopuyormuş zamanla ipsiz olsa iyi mi olur sizce
    4-acemiliğimi hor görmeyin :) sanki siz kendinize seçiyormuşunuz gibi önerirseniz sevinirim

Yakıtlı 0 (sıfır) araç almak için bütçenizi arttırmanız gerekli.

1-Yakıtlı araç iyidir ancak bakımı zordur ve masrafı fazladır.
    2-Sürmek için zahmet harcamıyorsun araca alışana kadar biraz zorluk çekebilirsin.
    3-Pull start,roto start,ez start,starterbox bir çok çalıştırma yöntemi mevcut. Pullstartlarda ip kopabiliyor tamir etmek veya değiştirmek zorundasınız bu dezavantajı, avantajı ise yanınızda ekstra bir şey taşımanız gerekmiyor roto start vb. gibi
    4-Nasıl birşey istediğine karar ver öneri gelir. On Road, Off Road olarak bir seçim yapmanız lazım.

• seçimim on road 2. el de olabilir siz neye karar verirseniz onu alacağım.arkadaşlarınızın da satlık arabaları varsa alabilirim

mesela elektrikli nasıl olur iyi hızlı ve zevkli olur mu ?

ama genelde alacak olduğum arabayı pek fazla sürmeyeceğim.arasıra çalıştıracağım yani zevk için alıyorum sürmek için değil :)

kısaca siz neyi önerirseniz onu alacağım...

hızlı olsun ve güzel ses atsın görünümü güzel olsun alımlı olsun yeter :) çok da istemedim o fiyata 2. elini sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 25 Ağustos 2009; 18:38:34 >
  • quote:

seçimim on road 2. el de olabilir siz neye karar verirseniz onu alacağım.arkadaşlarınızın da satlık arabaları varsa alabilirim

mesela elektrikli nasıl olur iyi hızlı ve zevkli olur mu ?

ama genelde alacak olduğum arabayı pek fazla sürmeyeceğim.arasıra çalıştıracağım yani zevk için alıyorum sürmek için değil :)

kısaca siz neyi önerirseniz onu alacağım...

hızlı olsun ve güzel ses atsın görünümü güzel olsun alımlı olsun yeter :) çok da istemedim o fiyata 2. elini sanırım

Ses istiyorsan yakıtlı alman gerekir.

HPI RS4 Evo 3 önerebilirim HPI olmasının avantajı Türkiyede yedek parçasını bulabilirsin.(Türkiyeden almak istermisin orası soru işareti)

On Road araç kullananlar daha detaylı bilgi verebilirler bu konuda

• @RespecT

teşekkürler söylediğiniz araca bakıyorum yani Türkiyeden de kimse bişey almak istemez de işte napalım... teşekkür ediyorum hayırlı iftarlar

öbür arkadaşların da yorumlarını bekliyorum yok mu HPI ciler??????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 25 Ağustos 2009; 19:12:22 >
  • Hpi gayet güzeldir yeni başlarken benzinlide rs4 en iyisidir. Parçaları Türkiyede bulabilirsiniz ama pahalı olur ki buna alışmanız lazım. Muhtemelen ilk bi hafta içinde bol bol hasar yapıcaksınız yapmam demeyin herkes yapar (: Dediğim gibi gayet masraflı bi hobidir.. Yukarda verdiğim linkteki aracı aralık 2008de aldım.. Artık yetmiyor bana offroadn almak için satıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen bana sorunsuz bir araç önerin
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önemli değil dediğim gibi diğer arkadaşların yorumlarını bekleyin on road kullanıcıları sizi daha iyi yönlendirebilir.

Araç güzel 300 e çekersiniz fiyatı pazarlık yaparak birde aracı almaya gittiğinizde mutlaka çalıştırıp kullanın araçta sorun olmadığından emin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RespecT -- 26 Ağustos 2009; 19:33:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

Önemli değil dediğim gibi diğer arkadaşların yorumlarını bekleyin on road kullanıcıları sizi daha iyi yönlendirebilir.

Araç güzel 300 e çekersiniz fiyatı pazarlık yaparak birde aracı almaya gittiğinizde mutlaka çalıştırıp kullanın araçta sorun olmadığından emin olun.

ama ben adanadayım gidemem ki ta oraya :) haklısınız bu dediğiniz kafama takıldı şimdi peki nasıl güvenebilirim aracı nsağlam çalıştığına?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlmosT

Hpi gayet güzeldir yeni başlarken benzinlide rs4 en iyisidir. Parçaları Türkiyede bulabilirsiniz ama pahalı olur ki buna alışmanız lazım. Muhtemelen ilk bi hafta içinde bol bol hasar yapıcaksınız yapmam demeyin herkes yapar (: Dediğim gibi gayet masraflı bi hobidir.. Yukarda verdiğim linkteki aracı aralık 2008de aldım.. Artık yetmiyor bana offroadn almak için satıyorum.

çok çok teşekkürler ama benim attığım linkteki araç biraz daha iyi geldi bana :) evet öyle biraz hasar yapacağız gibi duruyor :) yorumunuz için teşekkürler
  • Gitme imkanınız yoksa saihibiyle telefonda bi görüşün derim. En azından güvenebilir biri mi değil mi onu anlarsınız. Yine şüpheniz olursa ki illa olur, size bi video çekip yollamasını veya webcam'den göstermesini rica edebilirsiniz.
  • quote:

Gitme imkanınız yoksa saihibiyle telefonda bi görüşün derim. En azından güvenebilir biri mi değil mi onu anlarsınız. Yine şüpheniz olursa ki illa olur, size bi video çekip yollamasını veya webcam'den göstermesini rica edebilirsiniz.

çok çok teşekkür ederim bu hiç aklıma gelmemişti rica etsem bi şuna bakabilir misinizhttp://www.sahibinden.com/hpi_super_race_pro_nitro_araba-39WQQaXQQ15978574WQQpXQQdisplayitem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

Önemli değil dediğim gibi diğer arkadaşların yorumlarını bekleyin on road kullanıcıları sizi daha iyi yönlendirebilir.

ama ben adanadayım gidemem ki ta oraya :) haklısınız bu dediğiniz kafama takıldı şimdi peki nasıl güvenebilirim aracı nsağlam çalıştığına?

Rc pahalı bir hobi güvenmeden aracı görmeden almak başınıza iş açabilir, 300 tl araca verip aracım gelsin biraz oynayayım dediğinizde ummadığınız bir sorunla karşılaşabilirsiniz bu sebeble aracın çalışır ve sağlam şekilde yürür halini görmek en iyisi olmadı arkadaşın dediği gibi yeni çekilmiş bir videosunu isteyebilirsiniz.

• bende yeni başlayanlardanım bu hobiyehpi e10 drift aldım gayet güzel işini görür bence
  • eski bir modele benziyor.Güncel bir model almanız daha isabetli olur.Yakıtlı araba alacak olursanız mutlaka fair safede (sinyal düştüğünde aracı frenler.Muhtemel kazaları önler.) alın.

Onroad alacaksınız,kullanacağınız yer düze ve geniş,temiz bir alan olmalı.Eğer ki yakınlarda böyle bir yer yoksa offroad alın.

quote:

quote:

Gitme imkanınız yoksa saihibiyle telefonda bi görüşün derim. En azından güvenebilir biri mi değil mi onu anlarsınız. Yine şüpheniz olursa ki illa olur, size bi video çekip yollamasını veya webcam'den göstermesini rica edebilirsiniz.

çok çok teşekkür ederim bu hiç aklıma gelmemişti rica etsem bi şuna bakabilir misinizhttp://www.sahibinden.com/hpi_super_race_pro_nitro_araba-39WQQaXQQ15978574WQQpXQQdisplayitem

• quote:

Orijinalden alıntı: azay

slm kardeş birde bunu incele fiyatı pazarlığa açıktır
    http://www.sahibinden.com/himoto_hsp_sonic_1_10_nitro_yakitli_rc_pazarliga_aciktir-35WQQaXQQ16302775WQQpXQQdisplayitem

ama benim 300 tl sınırım var...300 e çekebilirseniz anında alabilirm aracınızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 29 Ağustos 2009; 21:47:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fetih

eski bir modele benziyor.Güncel bir model almanız daha isabetli olur.Yakıtlı araba alacak olursanız mutlaka fair safede (sinyal düştüğünde aracı frenler.Muhtemel kazaları önler.) alın.

Onroad alacaksınız,kullanacağınız yer düze ve geniş,temiz bir alan olmalı.Eğer ki yakınlarda böyle bir yer yoksa offroad alın.

quote:

quote:

ilginiz için teşekkür ederim :) on roadlık bi pist yok ama aldıgım araç iyi görünümlü sıfıra yakın olsun istiyorum alıp eve koyacagı marasıra çalıştırıp turlayacagım :) o dediğiniz fren meselesini aldıktan sonra çözeceğim sonradan takılabiliyrmuş galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojan01 -- 29 Ağustos 2009; 21:49:22 >

• Benzinli offroan alacaksanız hpi'dan şaşmayın derim bi markanın bu kadar çok mu yedek parça satan yeri olur.. Aldıktan sonra bunun farkını çok daha iyi anlarsınız.. Bir model daha önericem biraz pahalı olabilir ama çok kalitelidir. Kyosho fw-05
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.