Şimdi Ara

Uygun Webcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknoloji bazı ürünleri öyle bir hale getirdiki, insan nereye yazacağını şaşırıyor. PC ile ilgili sorunlar forumuna, TV ile ilgili sorunumu yazman umarım abes gözükmez. Yazmadan önce epey düşündüm, PC'de yaşanılabilecek sorunu TV de yaşadığım için, bir sakıncası olmaz diye düşünerek yazıyorum.

Karşılaştığım sorun:

Dün, Samsung 40ES6140 marka ve modelde bir tv aldım. Bildiğiniz üzere smart özelliği olan bir TV. Fiyatının cazip olması nedeni ile aldığım bu ürünün aparat fiyatlarını görünce şok oldum. TV de fiyatı düşük tutup, aradaki farkı aparatlardanmı kapatıyorlar? diye düşünmemek elde değil.

Internet'e bağlanan bir TV olduğu için, ilk akla gelen, kablosuz klavya ve maus oluyor haliyle. Koca Teknosa'da klavya yok, başka bir mağzalarına gittim orada da yok. Elemanların söylediğine göre klavyanın fiyatı 200 - 210 TL civarındaymış. Samsun bayisine gittim, orada 170 TL ye vardı almadım. Sonunda Bimeks 'ten 45 TL'ye Logitech klavya ile mausu birlikte aldım ve gayette güzel çalışıyorlar.

Skype'yi kurunca evdeki webcam'ı TV'ye taktım ve tanımadığını gördüm. Bunun üzerine araştırınca, sadece Samsung'dan ve Skype'den alınan kameraları tanıyacağını öğrendim. Samsun bayisinde kameraya 400 TL demezlermi? Skype'ye giriş yaparken ise, cihazımın tanıyacağı kameraların VG-STC2000 ve CY-STC1100 olduğunu öğrendim. Bu cihazların fiyatıda 360 TL

Bu tür sorunlarla karşılaşacağımı bilseydim, o TV'yi kesinlikle almazdım. Evimdeki PC'den Skype ile 20 TL'lik kamera ile görüşürken, bu TV'de neden 350 - 400 TL lik kamera takmam gerekiyor?

Bu model cihazlara farklı kamera deneyipte sonuç alan arkadaş varmı? Varsa lütfen bilgi versin.

Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufdemir55 -- 29 Eylül 2012; 8:13:57 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.