Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [REFERANS İLAN] Mastergame Pusat 4x12 RGB Fan Tempercam ATX Kasa+ Thermaltake 675W Full Modüler 80+ Satın Al 21 Aralık 2022 17:37 1 1 [REFERANS İLAN] Mastergame Pusat 4x12 RGB Fan Tempercam ATX Kasa+ Thermaltake 675W Full Modüler 80+ 1) Mastergame Pusat 4x12 RGB Fan Tempercam USB 3.0 ATX Kasa //////////// KUTU FATURA GARANTİ YOKTUR. SORUNSUZ. UYGUN KOLİ YAPARIM KARGO İÇİN( Fanlar sorunsuz çalışıyor fakat ben RGB Isıklarını çalıştıramadım alırken bunu göz önünde bulundurun anlayan yapabilir molex gerekiyormuş sanırım video izleyin)Kasanın Videosu : TR BİLGİSAYARyoutubeMASTERGAME PUSAT GAMING KASA İNCELEMEhttps://www.youtube.com/watch?v=5UVWLFRFnc42)Thermaltake Toughpower XT 675W 80 Plus Bronze Modüler Güç Kaynağı /////////// KUTU FATURA GARANTİ YOKTUR. SORUNSUZ.( Herhangi bir sorunu yok Tam yükte biraz CW sesi geliyor bobin sesi ( arıza değildir.) sorun etmeyecek kişiye hayırlı olsun )( Koruma bandrolü üzerinde hiç ellenmemiş acılmamıstır temiz üründür tüm kabloları tamdır )Fiyat : kartaltib nickli arkadaş satılmıştır kargolanacaktır. hayırlı olsnSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Şanlıurfa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [17.500] MSI RTX 4060 TI Ventus 2X Black 16G OC GDDR6 16 GB 400TL XIGMATEK WINDPOWER 1264 INTEL/AMD4 KULE TİPİ PWM FAN İŞLEMCİ SOĞUTUCU [2 Aylık Faturalı] MSI GeForce RTX 4060 Ti Ventus 2X BLACK OC 16GB GDDR6 DLSS 3 Ekran Kartı [ALINIK] XEON E5-2620 işlemci çalıştıracak anakart arıyorum ..