Şimdi Ara

uyku için ne gibi çözüm olabilir iş hayatım söz konsu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hem okuyorum hemde tekstil sektöründe işletmecilik yapıyorum şuan gece vardiyasındayım çok uykum geliyor derste calısamıyorum çok acı bi kahve yapmama ragmen gözlerim kapanıyor ne yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxpolat alemdarxxx -- 22 Şubat 2009; 22:04:18 >

• arkadaşlar bi yardım zor durumdayım
  • Burn. redbull gibi enerji içecekleri iç. Bende baya işe yarıyordu. Gerçi bende uykusuzluğa çok dayanıklıyım.
  • Bende vardiyalı çalışıyorum.Hayat düzenin bozluyor.Benimde okul var fakat sade sınavlara gidip geliyorum. Eğer sürekli okula gidiyorsan iş çekilmez. 3 kuruşluk para için hayat düzenini bozma.Okulunu bitir daha iyi iş bul -ki ben öyle yapacağım.
  • ne yaparsın baba mesleği ama dayanmam bayagı güç olucak konuu okudugum dakika uykum geliyo nasıl işsse bende anlamadım
  • hocam sole bir bilimsel arastırma vardı insan ne kadar cok uyumamaya calısırsa o kadar cok uykusu geliyormus. burdan yola cıkarsak sen uyanık kalmaya calıstıgın surece uykun gelecek. o yuzden oluruna bırak uyumamam gerek dıye dusunme sadece oyalanacak bıseler bul uyku olayını aklından cıkar
  • elma ye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.