Şimdi Ara

Uyku modundayken wifi kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 aydır general mobile discovery 4 gb kullanıyorum. Bir kaç gün önce 1-2 ayarı değiştirdim sonrasında tel uyku modundayken wifi'yi kapatmaya başladı. Sonra değiştirdiğim ayarları düzelteyim derken iyice batırdım ayarları. Şimdi tuş kilidi kapalıyken whatsapp mesajları, mail falan gelmiyor. Tuş kilidini açtığım anda wireless'a bağlanıyor ve whatsapp mesajları, mailler falan gecikmeli geliyor.
    Bu durumdan kurtulmak için hangi ayarları değiştirmem lazım?
    Bir de şu "Cpu tasarruf modu" işaretini kaldırıyorum, sonra kendi kendine yine aktif oluyor :S

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı paneli indir güç Koruma butonuna basıp korumayı kapat zor değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dais_y

Yaklaşık 1 aydır general mobile discovery 4 gb kullanıyorum. Bir kaç gün önce 1-2 ayarı değiştirdim sonrasında tel uyku modundayken wifi'yi kapatmaya başladı. Sonra değiştirdiğim ayarları düzelteyim derken iyice batırdım ayarları. Şimdi tuş kilidi kapalıyken whatsapp mesajları, mail falan gelmiyor. Tuş kilidini açtığım anda wireless'a bağlanıyor ve whatsapp mesajları, mailler falan gecikmeli geliyor.
    Bu durumdan kurtulmak için hangi ayarları değiştirmem lazım?
    Bir de şu "Cpu tasarruf modu" işaretini kaldırıyorum, sonra kendi kendine yine aktif oluyor :S

ayarlar güç korumasından sistem güç korumasını kapatırsanız düzelir.
  • hworm kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı sorun var ve güç koruması açık değil ama sorun hala devam ediyo
  • Hocam sorunu nasıl çözdünüz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the mavi -- 17 Ocak 2017; 23:54:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.