Şimdi Ara

'Uyku yok paketi' rezaleti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdi ben 2-3 aydır uyku yok kullanıyordum. Hızınız 3mb düşse bile 12 den sonra yükseliyordu. Bu sorulara cevap olsun. 2 gün önce mh aradım sorun var pakette yakın zamanda düzeltilir dendi ama ben inanmıyorum iptal edecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün aradım ve telefondan tanımlattırdım
  • Ben aradım telefonda tanımlatamadım.
  • bendede aynı sorun var kota yok dıyor ve servısı acmıyor duzelten varsa haber versın
  • telefonla açtırabilirsiniz uyku yok u. herhangi bir sıkıntı olmuyor.. bu arada çok tartışma dönmüş şunu da açıklığa kavuşturalım:

UYKU YOK PAKETİNDE GÜNDÜZ KULLANIMINDA AKK Yİ AŞSANIZ BİLE GECE HIZINIZ MEVCUT PAKET HIZINIZA ÇIKIYOR.
  • Bu geceleri hızın yükselmesi meselesinden kafayı yiyecem artık. Bugün uyku yok alayım diye türksatı aradım ve ısrarla bu olayı sordum, kadın da üstüne basa basa hızınız düştüyse yükselmez zaten sitede de mevcut hız üzerinden yazıyor dedi. Ay başında hızınız yükseldikten sonra almanız daha mantıklı olacaktır deyince ben de riske atmak istemedim. Ama pratikte böyle değil, yani burada yazan insanların hızları yükseliyor kimsenin de yalan söyleyecek hali yok..

Aslında amaçlanan o anki hızdan devam etmesi fakat belki daha tam oturmadığından, belki de bilerek milleti sürekli almaya teşvik etmek için eski hıza dönüyor gece. AKK de hatırlarsanız yıllar önce ilk çıktığında bazı kişilere uygulanmıyordu, ben de ttnetteyken bazı aylar hız geç düşüyordu. Yani kısacası ne yapmaya çalıştıkları tam bir muallak, müşteri hizmetleri yükselmez diyor ama herkesin yükseliyor.

• MH yanlış bilgi vermiş, hızın tarifendeki hıza yükseliyor ama sadece belirtilen saatler arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatty_boy

Bu geceleri hızın yükselmesi meselesinden kafayı yiyecem artık. Bugün uyku yok alayım diye türksatı aradım ve ısrarla bu olayı sordum, kadın da üstüne basa basa hızınız düştüyse yükselmez zaten sitede de mevcut hız üzerinden yazıyor dedi. Ay başında hızınız yükseldikten sonra almanız daha mantıklı olacaktır deyince ben de riske atmak istemedim. Ama pratikte böyle değil, yani burada yazan insanların hızları yükseliyor kimsenin de yalan söyleyecek hali yok..

Aslında amaçlanan o anki hızdan devam etmesi fakat belki daha tam oturmadığından, belki de bilerek milleti sürekli almaya teşvik etmek için eski hıza dönüyor gece. AKK de hatırlarsanız yıllar önce ilk çıktığında bazı kişilere uygulanmıyordu, ben de ttnetteyken bazı aylar hız geç düşüyordu. Yani kısacası ne yapmaya çalıştıkları tam bir muallak, müşteri hizmetleri yükselmez diyor ama herkesin yükseliyor.

Uyku yok paketi 1 ay ücretsiz veriyorlar ve gece 00:00 - 09:00 saatleri arasında da mevcut hızını alıyorsun. Yani hızın 3 mbps'e düşmüyor. Eğer gündüz düşmüşse, gece normal hızına dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anahtar222 -- 30 Haziran 2015; 13:52:55 >

• anahtar222 kullanıcısına yanıt
    1 ay ücretsiz derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatty_boy

1 ay ücretsiz derken?

E-Faturadan yararlanınca. Normalde aylık ücreti var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.