Bildirim
'Uyku yok paketi' rezaleti
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
25 nisan da aldım bende uyku yok u. 20 gün boyunca geceleri hız yükselmedi. 100 defa aradım müşteri hizmetlerini onlarca arıza kaydı bıraktım defalarca teknik ekip geldi. ha bire hız testi yapıp ekran görüntüsü istediler. artık yeter dedim iptal edin uyku yok u. 20 gün sonra aradılar sistemde hata varmış düzeltmişler. paketide 20 gün uzatmışlar.
20 gün boyunca o kadar aramama rağmen sallamadılar bile. adamlar devlet memuru zihniyetinde iş yapıyorlar. sallıyorlar açıkçası. -
hız yükseliyormu hala 12 den sonra ? ben bu ay almadım hız yükselmiyor dediler bana diğer aylarda yükseliyordu -
bende yükseliyor -
hız yükselmesi diye bir şey yok kotayı doldurursanız ay sonuna kadar 3 megabit diye biliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: apespecter
hız yükselmesi diye bir şey yok kotayı doldurursanız ay sonuna kadar 3 megabit diye biliyorum.
2 ay uyku yok paketini kullandım. Gece 12.00 sabah 09.00 arası hız artıyordu. -
bu servislerde artık çok sıkıntı çıkmaya başladı. Nitro paketinde de ilk çıktığında online işlemlerden 5-10 dakika içerisinde aktif hale geliyordu şimdi en az yarım saat bekliyorum bazen 1 saati aştığı bile oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: keremquote:
Orijinalden alıntı: apespecter
hız yükselmesi diye bir şey yok kotayı doldurursanız ay sonuna kadar 3 megabit diye biliyorum.
2 ay uyku yok paketini kullandım. Gece 12.00 sabah 09.00 arası hız artıyordu.
Alıntıları Göster
-
Sen yine iyisin; benim 10 gün bile sürmedi. Adamlara dedim; nas cihazı kullanıyorum, download sadece 00:00-09:00 saatleri arasında oluyor ama 15 gündür ne arayan var, ne sorun. Lanet olsun böyle hizmete. Son 2 ayım, 2 ay sonra hayatta durmam buradaquote:
Orijinalden alıntı: James T. Kirk
bu servislerde artık çok sıkıntı çıkmaya başladı. Nitro paketinde de ilk çıktığında online işlemlerden 5-10 dakika içerisinde aktif hale geliyordu şimdi en az yarım saat bekliyorum bazen 1 saati aştığı bile oluyor.
Alıntıları Göster
https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3241790#gorusmeler
-
Paket alimlarini durdurmuslar, ellerine yüzlerine bulastirinca -
quote:
Orijinalden alıntı: Baldas
Paket alimlarini durdurmuslar, ellerine yüzlerine bulastirinca
Bende benden mi kaynakli sorun niye paket alamiyorum diye yirtinip duryordum -
gece 12den sonra hız yükselmesi işlerine gelmemeiştir kotosız paketleri satamayacaklarquote:
Orijinalden alıntı: eric13quote:
Orijinalden alıntı: Baldas
Paket alimlarini durdurmuslar, ellerine yüzlerine bulastirinca
Bende benden mi kaynakli sorun niye paket alamiyorum diye yirtinip duryordum
Alıntıları Göster
-
hız yükseliyor diyenler var, kesin durum nedir biri açıklığa kavuşturabilir mi sitede bilgi yok. -
Ben bayideki elemana sordum. Hızın neyse o gece 12 - 9 arası AKK sayılmıyor sadece dedi. Hız yükselme durumu söz konusu değil dedi. AKK yeni sıfırlandığında paketi yapın, ay sonuna kadar indirmelerinizi gece yapın dedi. AKK düşerse 3 Mbitle devam edersiniz, gece yükselmez dedi. -
Hala kulaktan dolma yanlış fikirler havada uçuşuyor. Şimdiye dek 3 kez Uyku yok hizmeti aldım. Hızınız 3'e düşse dahi 12-9 arası gene mevcut tarifedeki hızınız neyse ona yükseliyor.quote:
Orijinalden alıntı: Çırak Web Master
Ben bayideki elemana sordum. Hızın neyse o gece 12 - 9 arası AKK sayılmıyor sadece dedi. Hız yükselme durumu söz konusu değil dedi. AKK yeni sıfırlandığında paketi yapın, ay sonuna kadar indirmelerinizi gece yapın dedi. AKK düşerse 3 Mbitle devam edersiniz, gece yükselmez dedi. -
kota dolduktan sonra uyku yok paketi pasif oluyor yani satın alamıyorsunuz kota yok hatası veriyorquote:
Orijinalden alıntı: Pulluk
Hala kulaktan dolma yanlış fikirler havada uçuşuyor. Şimdiye dek 3 kez Uyku yok hizmeti aldım. Hızınız 3'e düşse dahi 12-9 arası gene mevcut tarifedeki hızınız neyse ona yükseliyor.
Alıntıları Göster -
Yav bugün ayın 1'i saat 3 oldu halen Uyku Yok alamadım. Kota yok hatası veriyor.quote:
Orijinalden alıntı: parkinson
kota dolduktan sonra uyku yok paketi pasif oluyor yani satın alamıyorsunuz kota yok hatası veriyor
Alıntıları Göster -
Beceriksizler daha halledememişler sorunu. Hiçbir paket alınmıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Erwin
Yav bugün ayın 1'i saat 3 oldu halen Uyku Yok alamadım. Kota yok hatası veriyor.
+1
Ben de aynı hatayı alıyorum -
quote:
Ben bayideki elemana sordum. Hızın neyse o gece 12 - 9 arası AKK sayılmıyor sadece dedi. Hız yükselme durumu söz konusu değil dedi. AKK yeni sıfırlandığında paketi yapın, ay sonuna kadar indirmelerinizi gece yapın dedi. AKK düşerse 3 Mbitle devam edersiniz, gece yükselmez dedi.
Kısmen doğru söylemiş. Senin sorun 3Mbit'e düşen hızın normal hıza yükselip yükselmeyeceğiydi muhtemelen fakat o normal hızının (atıyorum 25Mbit) yükselmeyeceğinden bahsetmiş. Birbirinizi yanlış anlamışsınız :)
25Mbit hızınızın olduğunu varsayarsak; hız 3'e düşerse, uyku yok paketinde 25Mbit ile geceleri devam edersiniz. 25Mbit'in üstünde bir hıza çıkması zaten söz konusu değil
-
quote:
Orijinalden alıntı: FrontLiner
quote:
Ben bayideki elemana sordum. Hızın neyse o gece 12 - 9 arası AKK sayılmıyor sadece dedi. Hız yükselme durumu söz konusu değil dedi. AKK yeni sıfırlandığında paketi yapın, ay sonuna kadar indirmelerinizi gece yapın dedi. AKK düşerse 3 Mbitle devam edersiniz, gece yükselmez dedi.
Kısmen doğru söylemiş. Senin sorun 3Mbit'e düşen hızın normal hıza yükselip yükselmeyeceğiydi muhtemelen fakat o normal hızının (atıyorum 25Mbit) yükselmeyeceğinden bahsetmiş. Birbirinizi yanlış anlamışsınız :)
25Mbit hızınızın olduğunu varsayarsak; hız 3'e düşerse, uyku yok paketinde 25Mbit ile geceleri devam edersiniz. 25Mbit'in üstünde bir hıza çıkması zaten söz konusu değil
AKK'ye düştükten sonra geri yükselir mi gece diye sordum. Hayır dedi.
Benzer içerikler
- turkcell superbox mavi ışık neden yanar
- telefon wifi sınırlı bağlantı sorunu
- kablonet dns değiştirme
- kablonet us ışığı mavi yanıyor
- ubee - evw32c modem
- turkcell abone sayısı
- statik ip
- internetim çok yavaş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X