Şimdi Ara

'Uyku yok paketi' rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uyku yok paketini 17 gündür kullanamıyorum arkadaşlar.3 tanede şikayet kaydı bıraktım geri dönüşüde olmadı. kotamda doldu.gece 12 den sonra deneme yaptım görüldüğü üzere hala kotadan yemeye devam ediyor.
     'Uyku yok paketi' rezaleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h@mza -- 17 Mayıs 2015; 2:08:20 >

• 25 nisan da aldım bende uyku yok u. 20 gün boyunca geceleri hız yükselmedi. 100 defa aradım müşteri hizmetlerini onlarca arıza kaydı bıraktım defalarca teknik ekip geldi. ha bire hız testi yapıp ekran görüntüsü istediler. artık yeter dedim iptal edin uyku yok u. 20 gün sonra aradılar sistemde hata varmış düzeltmişler. paketide 20 gün uzatmışlar.

20 gün boyunca o kadar aramama rağmen sallamadılar bile. adamlar devlet memuru zihniyetinde iş yapıyorlar. sallıyorlar açıkçası.
  • deserteagle50ae kullanıcısına yanıt
    hız yükseliyormu hala 12 den sonra ? ben bu ay almadım hız yükselmiyor dediler bana diğer aylarda yükseliyordu
  • bende yükseliyor
  • deserteagle50ae kullanıcısına yanıt
    hız yükselmesi diye bir şey yok kotayı doldurursanız ay sonuna kadar 3 megabit diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

hız yükselmesi diye bir şey yok kotayı doldurursanız ay sonuna kadar 3 megabit diye biliyorum.

2 ay uyku yok paketini kullandım. Gece 12.00 sabah 09.00 arası hız artıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem

quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

2 ay uyku yok paketini kullandım. Gece 12.00 sabah 09.00 arası hız artıyordu.

Alıntıları Göster
    bu servislerde artık çok sıkıntı çıkmaya başladı. Nitro paketinde de ilk çıktığında online işlemlerden 5-10 dakika içerisinde aktif hale geliyordu şimdi en az yarım saat bekliyorum bazen 1 saati aştığı bile oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: James T. Kirk

bu servislerde artık çok sıkıntı çıkmaya başladı. Nitro paketinde de ilk çıktığında online işlemlerden 5-10 dakika içerisinde aktif hale geliyordu şimdi en az yarım saat bekliyorum bazen 1 saati aştığı bile oluyor.

Alıntıları Göster
    Sen yine iyisin; benim 10 gün bile sürmedi. Adamlara dedim; nas cihazı kullanıyorum, download sadece 00:00-09:00 saatleri arasında oluyor ama 15 gündür ne arayan var, ne sorun. Lanet olsun böyle hizmete. Son 2 ayım, 2 ay sonra hayatta durmam burada
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3241790#gorusmeler

• Paket alimlarini durdurmuslar, ellerine yüzlerine bulastirinca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baldas

Paket alimlarini durdurmuslar, ellerine yüzlerine bulastirinca

Bende benden mi kaynakli sorun niye paket alamiyorum diye yirtinip duryordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric13

quote:

Orijinalden alıntı: Baldas

Paket alimlarini durdurmuslar, ellerine yüzlerine bulastirinca

Bende benden mi kaynakli sorun niye paket alamiyorum diye yirtinip duryordum

Alıntıları Göster
    gece 12den sonra hız yükselmesi işlerine gelmemeiştir kotosız paketleri satamayacaklar

• parkinson kullanıcısına yanıt
    hız yükseliyor diyenler var, kesin durum nedir biri açıklığa kavuşturabilir mi sitede bilgi yok.
  • apespecter A kullanıcısına yanıt
    Ben bayideki elemana sordum. Hızın neyse o gece 12 - 9 arası AKK sayılmıyor sadece dedi. Hız yükselme durumu söz konusu değil dedi. AKK yeni sıfırlandığında paketi yapın, ay sonuna kadar indirmelerinizi gece yapın dedi. AKK düşerse 3 Mbitle devam edersiniz, gece yükselmez dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çırak Web Master

Ben bayideki elemana sordum. Hızın neyse o gece 12 - 9 arası AKK sayılmıyor sadece dedi. Hız yükselme durumu söz konusu değil dedi. AKK yeni sıfırlandığında paketi yapın, ay sonuna kadar indirmelerinizi gece yapın dedi. AKK düşerse 3 Mbitle devam edersiniz, gece yükselmez dedi.
    Hala kulaktan dolma yanlış fikirler havada uçuşuyor. Şimdiye dek 3 kez Uyku yok hizmeti aldım. Hızınız 3'e düşse dahi 12-9 arası gene mevcut tarifedeki hızınız neyse ona yükseliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulluk

Hala kulaktan dolma yanlış fikirler havada uçuşuyor. Şimdiye dek 3 kez Uyku yok hizmeti aldım. Hızınız 3'e düşse dahi 12-9 arası gene mevcut tarifedeki hızınız neyse ona yükseliyor.

Alıntıları Göster
    kota dolduktan sonra uyku yok paketi pasif oluyor yani satın alamıyorsunuz kota yok hatası veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: parkinson

kota dolduktan sonra uyku yok paketi pasif oluyor yani satın alamıyorsunuz kota yok hatası veriyor

Alıntıları Göster
    Yav bugün ayın 1'i saat 3 oldu halen Uyku Yok alamadım. Kota yok hatası veriyor.
  • Beceriksizler daha halledememişler sorunu. Hiçbir paket alınmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Yav bugün ayın 1'i saat 3 oldu halen Uyku Yok alamadım. Kota yok hatası veriyor.

+1
    Ben de aynı hatayı alıyorum
  • quote:

Kısmen doğru söylemiş. Senin sorun 3Mbit'e düşen hızın normal hıza yükselip yükselmeyeceğiydi muhtemelen fakat o normal hızının (atıyorum 25Mbit) yükselmeyeceğinden bahsetmiş. Birbirinizi yanlış anlamışsınız :)

25Mbit hızınızın olduğunu varsayarsak; hız 3'e düşerse, uyku yok paketinde 25Mbit ile geceleri devam edersiniz. 25Mbit'in üstünde bir hıza çıkması zaten söz konusu değil

• quote:

Orijinalden alıntı: FrontLiner

quote:

Kısmen doğru söylemiş. Senin sorun 3Mbit'e düşen hızın normal hıza yükselip yükselmeyeceğiydi muhtemelen fakat o normal hızının (atıyorum 25Mbit) yükselmeyeceğinden bahsetmiş. Birbirinizi yanlış anlamışsınız :)

25Mbit hızınızın olduğunu varsayarsak; hız 3'e düşerse, uyku yok paketinde 25Mbit ile geceleri devam edersiniz. 25Mbit'in üstünde bir hıza çıkması zaten söz konusu değil

AKK'ye düştükten sonra geri yükselir mi gece diye sordum. Hayır dedi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.