heralde hiç uyumadan saat 9 gibi arkadaşla buluşup sonucu internet kafeden beraber öğrencez güzel bi aksiyon olucak umarım
Sahurda davul sesini kalbimin sesi sandım şaka yapmıyom maloz oldum yiter ama yiter ya açıklayın ama bize yazık
Saat 11'den beri Okey oynuyorum. Beynim sulandı. Geçmek bilmiyor zaman.
beyler müjde sonuçlar açıklandı, herkese hayırlı olsun.
şaka yaptım ortam azcık hareketlensin diye
sıkıntıdan patlıcam abi ya bu ne çiledir sıkıntıdır tek biizim ülkemizde böle cocujlugumzdan beri sınavlarla korkutulduk yaa ulan sınav dışı gelin karsıma :D:D
Kimse yokki hocam kim hareketlenicek. Herkes uyuyo.
yahu geçmiyor zaman, açıklansada uyusam, sanmıyorum gerçi bugün uyumayı unuttum
quote:
Orijinalden alıntı: Nick Kullanmıyorum
Kimse yokki hocam kim hareketlenicek. Herkes uyuyo.
sorma hocam öyle valla. yanlız bende de fena bi enerji birikti, eğer kazanamadıysam fena patlıcak içimde
son 3.5 saat arkadaşlarr inş istediğimiz yerler olur
bu arada herkes kaçıncı kez girişi oldugunu yazarmı bu sene benım normalde bu yıl bitirmem gerekiyordu 4 yılllık bi fakülteyi ama uzun bi ara verdim şimdi okumaya karar verdim şirket emlak boş işler
quote:
Orijinalden alıntı: sardemir
bu arada herkes kaçıncı kez girişi oldugunu yazarmı bu sene benım normalde bu yıl bitirmem gerekiyordu 4 yılllık bi fakülteyi ama uzun bi ara verdim şimdi okumaya karar verdim şirket emlak boş işler
daha birinci girişim hocam bu,umarım istediğim yeri kazanıp vurucam kırbacı vurucam kırbacı
ulen sıkıntıdan bağırsaklarım cortladı iyimi tuvaletle bilgisayar arsında mekik dokuyorum
ben 3. hakkımı kulanıyorum hocam bu sene dersaneyede gidemedik bakak bakalım nolacak