Şimdi Ara

UYKUSUZLAR ( LYS TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANANA KADAR UYUMUYORUZ.. ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
5.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada Bursadan gol haberi mi var ? 2-2 mi ?
  • beyler şaka maka 4 saatten az kaldı
  • heralde hiç uyumadan saat 9 gibi arkadaşla buluşup sonucu internet kafeden beraber öğrencez güzel bi aksiyon olucak umarım
  • Sahurda davul sesini kalbimin sesi sandım şaka yapmıyom maloz oldum yiter ama yiter ya açıklayın ama bize yazık
  • Saat 11'den beri Okey oynuyorum. Beynim sulandı. Geçmek bilmiyor zaman.
  • beyler müjde sonuçlar açıklandı, herkese hayırlı olsun.

şaka yaptım ortam azcık hareketlensin diye

• sıkıntıdan patlıcam abi ya bu ne çiledir sıkıntıdır tek biizim ülkemizde böle cocujlugumzdan beri sınavlarla korkutulduk yaa ulan sınav dışı gelin karsıma :D:D
  • Kimse yokki hocam kim hareketlenicek. Herkes uyuyo.
  • yahu geçmiyor zaman, açıklansada uyusam, sanmıyorum gerçi bugün uyumayı unuttum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick Kullanmıyorum

Kimse yokki hocam kim hareketlenicek. Herkes uyuyo.

sorma hocam öyle valla. yanlız bende de fena bi enerji birikti, eğer kazanamadıysam fena patlıcak içimde

• son 3.5 saat arkadaşlarr inş istediğimiz yerler olur
  • bu arada herkes kaçıncı kez girişi oldugunu yazarmı bu sene benım normalde bu yıl bitirmem gerekiyordu 4 yılllık bi fakülteyi ama uzun bi ara verdim şimdi okumaya karar verdim şirket emlak boş işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sardemir

bu arada herkes kaçıncı kez girişi oldugunu yazarmı bu sene benım normalde bu yıl bitirmem gerekiyordu 4 yılllık bi fakülteyi ama uzun bi ara verdim şimdi okumaya karar verdim şirket emlak boş işler

daha birinci girişim hocam bu,umarım istediğim yeri kazanıp vurucam kırbacı vurucam kırbacı

• ulen sıkıntıdan bağırsaklarım cortladı iyimi tuvaletle bilgisayar arsında mekik dokuyorum
  • ben 3. hakkımı kulanıyorum hocam bu sene dersaneyede gidemedik bakak bakalım nolacak
  • vurun kırbacı acımayın kazanında yeter
  • ösym nin siteye bir ümit baktım ama daha tık yok
  • uykusuzluk beynime vurdu haci yaa yatsan yatılmaz kalksan kalkılmaz oruçsun ve sussuzsan bidee..pehh..

niye bir bardak daha su içmedim ki
  • birazdan mis gibi uykusunu çekmiş arkadaşlarımız da teşrif etmeye başlarlar,şenlenir burası
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.