Evet beyler, bu heyecanla uyunmaz diyoruz ve sabahlıyoruz
grev yapıomusuz gibi olmus başlık
varım arkadaşım
quote:
Orijinalden alıntı: inmydarkesthour
ünal baba belki duyar sesimizi ( ne diye duyacaksa )
quote:
Orijinalden alıntı: inmydarkesthour
sabaha kadar olacagını sanmıorum ikbalcim bence saat 10 dan sonra bi 3 , 4 saat dusunme faslı var bunuda unutma uykusuzuz yarın anlican
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan1992
varım arkadaşım
gel dostum tek temennimiz zamanın su gibi akıp geçmesi
quote:
Orijinalden alıntı: Hüsamettin Albay
quote:
varım arkadaşım
Alıntıları Göster
vurucam kafamı birazdan osura osura yatıcam, zaman oyle daha cabuk geciyor sahura kalktıktan sonra bir daha yatar bir kalkarım saat 10. herkese bol şans !!!!
quote:
Orijinalden alıntı: **lodos_denizcisi**
sabaha kadar olacagını sanmıorum ikbalcim bence saat 10 dan sonra bi 3 , 4 saat dusunme faslı var bunuda unutma uykusuzuz yarın anlican
kesinlikle, dost-düşman nerelere girmiş diye 3-4 saat telefon elimizde mal mal gezeriz
ha sonra tek tek akraba eş dost arayacak bi de onlara durumu açıklama var, güzel bir gün olması temennisiyle
quote:
quote:
varım arkadaşım
Alıntıları Göster
ikoo marmara ya gidisen heee vay a.q bizde arkandan su dokerik:D:D
quote:
Orijinalden alıntı: tegmentnr
vurucam kafamı birazdan osura osura yatıcam, zaman oyle daha cabuk geciyor sahura kalktıktan sonra bir daha yatar bir kalkarım saat 10. herkese bol şans !!!!
valla ben yatarsam ne sahura ne 10 a kalkarım, ki o sersemlikle gittiğim yeri de anlamam ( sanki uykusuz kalsam anlayacam da )
quote:
quote:
valla ben yatarsam ne sahura ne 10 a kalkarım, ki o sersemlikle gittiğim yeri de anlamam ( sanki uykusuz kalsam anlayacam da )
Alıntıları Göster
05.00 da açıklanır...D
quote:
quote:
Alıntıları Göster
lys sonuçlarında AOBP puanını kendi puanı sanan çok uykusuz insan tanıyorum :))
quote:
Orijinalden alıntı: blackeye34
Alıntıları Göster
U-YU-MU-YO-RUZ... bide sonuç kötü gelirse bittik :D
quote:
Orijinalden alıntı: buFF00n
U-YU-MU-YO-RUZ... bide sonuç kötü gelirse bittik :D
Alıntıları Göster
Nasıl uyunur ki ?
quote:
Orijinalden alıntı: Güven
Nasıl uyunur ki ?
Alıntıları Göster
valla sersemleyeceğimiz kesin ama uyunmuyor aga, ne yapalım
quote:
valla sersemleyeceğimiz kesin ama uyunmuyor aga, ne yapalım
Alıntıları Göster
beyler oyalanacak bişeyler tavsiye etsenize, flash oyun falan maksat zaman geçsin gerçi fifa 09 un ripli versiyonunu indiriyorum hamachiden oynayıp vakit geçirmek için birebir
quote:
Orijinalden alıntı: alperen_ikbal
beyler oyalanacak bişeyler tavsiye etsenize, flash oyun falan maksat zaman geçsin gerçi fifa 09 un ripli versiyonunu indiriyorum hamachiden oynayıp vakit geçirmek için birebir
Pes 10 ve Fifa 10 var fakat ikisi de sarmıyor. Half-Life: Episode 3'ü beklemedeyim. Ondan başkası sarmaz bana artık.
quote:
Alıntıları Göster
saat 10 a kadar 2-3 film izlerim artık
quote:
Orijinalden alıntı: a1a1a1fs
saat 10 a kadar 2-3 film izlerim artık
Alıntıları Göster
beyler film tavsiye edin
quote:
Orijinalden alıntı: blackeye34
hahhahaa
Ulan 8.5 saat kaldı ya. Sabaha kadar oyalancak bişeyler olsa uyumucam valla ama geçmezki şimdi zaman