Şimdi Ara

Uyumak sizcede zaman kaybı değil mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
5
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bi türk vardı bilmem ne profösörü günde 2,3 saat uyuyomuş böyle kafa gidiyo gibi olunca bi bardak suyun içine 6,7 tane karanfil atıyomuş
    saç diplerinden ayaklarına kadar bi karıncalanma oluyomuş uyku kafalan kalmıyomuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizden cok uyuyani mezarda

• Forumun 8 yıllık üyesiyim. Sadece aklımdan geçenleri yazdım ve bu konuda sizinde fikirlerinizi almak istedim ama gördüğüm kadarıyla ****oll dolmuş hakaretin hor görmenin kendi bildiğini savunmanın bini bir para olmuş. Siz de bu konuda ne düşünüyorsanız onu yazın sadece. ben 14 yaşında kaydolmuştum foruma gerçi yaş ortalamasına veriyorum salak trolleri. Ne zamandır forumda takılmıyordum pek ama neden takılmadığımı hatırladım sayenizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red___

Boşuna geçen bir sürü zaman..
    Tabii ki matematik hesabına girmeyeceğim ama uyumak yerine kitap okumak oyun oynamak, hobilerinle ilgilenmek daha çekici geliyor bana.
    Uyumayı bırakmak istemiyorum hiç bir çekiciliği yok. Gördüğüm rüyaların %98ini hatırlamamam da cabası. Zaman kaybı..

Siz ne düşünüyorsunuz?

Edit:

Forumun 8 yıllık üyesiyim. Sadece aklımdan geçenleri yazdım ve bu konuda sizinde fikirlerinizi almak istedim ama gördüğüm kadarıyla troll dolmuş hakaretin hor görmenin kendi bildiğini savunmanın bini bir para olmuş. Siz de bu konuda ne düşünüyorsanız onu yazın sadece. ben 14 yaşında kaydolmuştum foruma gerçi yaş ortalamasına veriyorum salak trolleri. Ne zamandır forumda takılmıyordum pek ama neden takılmadığımı hatırladım sayenizde.

Tabii ki uykunun biyolojik açıdan zorunluluk olduğunun farkındayım. Ama bu zorunluluktan hoşlanmıyorum bunu dile getirdim.

İşte bunlar hep modern yaşamın olumsuzlukları. Eskiden şimdiki gibi oyunlar olmasa filan yine böyle mi düşünecektin sanki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen uyuma knk

• Uyuduğumuz sırada zamana boşuna geçiyor sanıyorsunuz ama aslında vücut açısından verimli geçiyor. O yüzden uyumamız gerekiyor.
  • Hasklısın. Ben de zevk için değilde yorgun olduğum için uyurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ___ARnoLDO___

quote:

Orijinalden alıntı: Murat.92

uyanıkken atomu parçalıyosunuz sanki

Güldürdün

Guldurmekle kalmadi gozlerimden yas getirdi

• Uyumak yerine yapmak istediklerini yapmak için verimli bir uyku lazım.Uyku kesinlikle çok önemli ve vakit kaybı değil hatta vakitten bile tasarruf etmiş oluruz.Beynimizi verimli kullanabilmek için uykuya ihtiyacımız illa ki var.
  • Aynen öyle şu lanet okuldan ve derslerden kendime zaman kalmıyor ama eğer uyku diye birşey olmasaydı fazladan 7-8 saatim daha olurdu onlarda yeterde artar :) en güzelide uyumadığımız için sabah kalkma gibi bi derdimiz de olmazdı oohh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.