Şimdi Ara

Uyumsuzluk Olurmu ! ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar , Sevgili Donanım Haber Üyeleri ;

Arkadaşlar Elimde İntel Pentium Dual Core E57 3.00 Ghz Bir İşlemci Ve Gigabayte GA-G41 M Combo Var ..

Ben Yeni Bir İşlemci Almak İstiyorum Fakat Anakartım Desteklemiyor .

İntel İ5 Almayı Düşünüyorum . Ama Şimdilik Elimde Bu İmkan Yok Anakartımı Değiştirmek Zorundayım . Ben İlk Olarak Anakartımı Değiştirip 3-4 Ay Sonra İ5 Almayı Düşünüyorum.

Şimdi Ben Msi Gaming Z97 Serilerinden 1 Tanesini Alacağım Fakat Ozamana Kadar Bilgisayım Benim İntel Pentium Dual Core e57 Yi Destekler mi ?

Zaten Ne Kaybediysam Anakarttan :D

Olmadı Asus Anakart Alacağım İşte O Anakartların Benim İ5 Alana Kadar Bu İşlemciyi Kullanmama İmkan Verirmi :D

Şimdiden Teşekkür Ederim Kolay Gelsin !

• Öncelikle MSI Z97 Gaming 5 yerine, Gigabyte Z97X Gaming 5 alınır, daha üstündür.

İşlemci meselesine gelirsek, E5700 işlemcisi, Lga775 sokettir, Z97 Gaming serisi anakartlar ise Lga1150 sokettir, bu yüzden kullanamazsın.

Sen bütçeni ayarlayana kadar beklemen iyi olur, 3-4 aya kadar farklı anakartlar vs. gelebilir ya da fiyatlar değişir yani şimdiden alma, işlemci ve anakartı birlikte almaya bak.

İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 30 Ekim 2014; 2:55:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bendemi sorun var?
    14 yıl önce açıldı
    anakartımda sorun mu var
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.