bilmiyorum hocam ankara yüksek ihtisas ta oluyorum birde en büyük hastanelerden biri. doktor gerek görmedikçe uyutulmuyor dediler.
ben o şurubu içemediğim için yaptıramadım kolonoskopi..
bu bünye neleri içti o lanet şurubu içemedi, gazoz gibi iğrenç bir şey.
quote:
Orijinalden alıntı: ScienceIsScience
bilmiyorum hocam ankara yüksek ihtisas ta oluyorum birde en büyük hastanelerden biri. doktor gerek görmedikçe uyutulmuyor dediler.
anladim hocam gecmis olsun
Ben yaptirdim. Zorlamaz pek ama ben aglamistim.
quote:
Orijinalden alıntı: burakuyar
Ben yaptirdim. Zorlamaz pek ama ben aglamistim.
hocam korkutuyosun :D
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Kadın
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Simone Simons
quote:
makattan kalın bağırsagı kameralı hortum yardımıyla ilzeyecekler
heee geçmiş olsun ozaman endoskobi değilmiydi o ya
endoskopiyi cuma gunu oldum onda direk agızdan mideye bakıyorlar en basiti o kan aldırmaktan bile kolay o işlem
neresi kolay ya ömrümden ömür eksildi o aleti ağzıma sokarlarken kalbimin yanından geçişini hissettim çıkartırken bir o kadar kötüydü doktor ilk odaya girdiğimde hiç bundan denedin mi filan diye espri yapmıştı onun ben
hocam bilmiyorum beni çok etkilemedi 5 6 dakika sürdü zaten bir kaç kez kusacak gibi oldum onun dışında bir şey olmadı
devlet hastanesi diye olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Burden XX
valla surup asiti kacmıs kola gibi bisey ictim gitti etkiside bitti sanırsam 6 7 sefer lavoboya gittim o akdar sabahı beklıyorum artık korkuyla
Oo içim ürperdi. Zor olucak. beni uyutmuşlardı. Neden supheleniyo doktor
Karıncayiyen Yiyen Kadın
kullanıcısına yanıt
Sen stres yapmışsın. 1Dk lık bir mevzu stres yaparsan 1 saatte bitmez.
Çaylanan Adam
kullanıcısına yanıt
cronh kolit ülser veya ibs yarın bakıp görecegiz de vallahi bende korkuyorum sabah 9 da randevum
quote:
cronh kolit ülser veya ibs yarın bakıp görecegiz de vallahi bende korkuyorum sabah 9 da randevum
Uyusturcak demi yoksa hiç uyusturmadan direk sokacak mi kamerayı
Ben 3 farklı doktora parmakla muayene oldum tecrübeliyim
Çaylanan Adam
kullanıcısına yanıt
yok hocam işte sıkıntıda orda uyuşturmuyorlar :D
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Burden XX
valla surup asiti kacmıs kola gibi bisey ictim gitti etkiside bitti sanırsam 6 7 sefer lavoboya gittim o akdar sabahı beklıyorum artık korkuyla
1 şişe daha iç sabaha kadar mıçman lazım
quote:
yok hocam işte sıkıntıda orda uyuşturmuyorlar :D
Aman hocam bence olma
Özelde 70 lira falan sanırım
Lavman yaptın mi
Çaylanan Adam
kullanıcısına yanıt
sabah yapacagım hocam. 1.5 yıldır erteliyorum zaten yarın gidip kurtulcamda cok korkuyorum
quote:
sabah yapacagım hocam. 1.5 yıldır erteliyorum zaten yarın gidip kurtulcamda cok korkuyorum
hocam
2 kutu içtim 250 ml xm diet diye yetmez mi hocam zaten 5 gündür diyet yapıyorum temizlenmemiş deyip geri gönderirlerse cıldırırım cile cekiyorum resmen 5 gundur. bu arada su içebilir miyim halen yoksa o da mı yasak artık sabah 9 da operasyon
her şeyi enlerde yaşayacaksın hocam tek avuntum :D yarın bir şey olmazsa yeşillendiririm buraları tecrübeleri aktarırım allah yardımcım olsun :d
Geçmiş olsun..Allah boyle dert vermesin..
quote:
2 kutu içtim 250 ml xm diet diye yetmez mi hocam zaten 5 gündür diyet yapıyorum temizlenmemiş deyip geri gönderirlerse cıldırırım cile cekiyorum resmen 5 gundur. bu arada su içebilir miyim halen yoksa o da mı yasak artık sabah 9 da operasyon
şurup hariç her şey yasak
bana 500ml den 2 tane yazmışlardı
sıkıntı olmaz inşallah valla dedikleri diyeti harfiyen uyguladım temiz degil derlerse cok deli sinirlenirim