Şimdi Ara

Uyuya kaldık diye ve kardeşimi koruduğum için dayak yedim.:( (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne yap biliyonmu bi anahtar yap cebine koy 2 3 hafta soguk davran ben ufakken benim pederde bana karşı sertti döverdi felan ama otoriteri saglamak icin yapıyomus simdi 1 kere bakkala git desin gitmede görim D:
  • az bile yapmış ben olsam daha da döverdim
  • @ank_yer_6 sağol hocam bende öyle düşünüyorum soğuk davranmalıyım

@Huddleston çeşke öyle olsa hocam
  • SpartacusRyan kullanıcısına yanıt
    Soğuk davranma git sev öp canım de o sinirliyse sen yumuşat kardeş .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan aynısı başıma gelmişti.Gece uyumamıştım babam kasaba felan yolladı yoruldum bide içeride yemek yapıyodu yemeğin olmasına 3-4 saat vardı.Uyuyayım dedim yemek olunca uyanırım.Babamda hiç uyudummu diye bakmamış gitmiş anahtarını almadan aşağaya.Gelince zar zar basmış zile.2 saat felan kapıda kalmış.İşin ilginç tarafı babam başıma bir şey geldiğini düşünüyo ve çilingirciyi arıyo.Çilingirciyle pazarlık yapamıyo ve tekrar kapıya çalmaya başlıyor.Ben sonunda uyanıyorum ve boks maçı başlıyor.Çok fena sövüyodum ama anahtarını almadan mokmu var çıkıyorsun felan diye.Sinirden kendi gözümü yumrukluyodum.Görenler kimle kavga ettin diyodu gözlerimin altı mosmor olmuştu peşpeşe attığım yumruklardan.Düşün artık nekadar delirdiğimi.Şimdiki aklım olsa darp raporu alır bunları babam yaptı der polisede şikayet ederdim.Sırf babamın bana yaptığı bu şey yüzünden geceleri zil çaldı sanıp uyanarak koşuyorum kapıya.Piskolojim bozuldu yani.Allah böyle babaları bildiği gibi yapsın.

Not:Babalık yumurtalığa sperm bırakarak olmuyor beyler bunuda unutmayın.

• Abi nasil adamlar var ya . Ben olsam cocuguma dokunmaya kiyamam millet dayak atiyor . Not : baban saglam kufur yedi

• @Meymunhusnu çilingirci olayı bitirdi beni ama söylediklerinde doğru hocam

@oguzcan546 aynen hocam birde bana vurması üzmedi beni kardeşime vurması çok kötü koydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpartacusRyan -- 8 Ekim 2013; 9:13:19 >
  • Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt
    windows vista
  • İster ustune alin ister alinma ama baban tam bir ... imis ,

Uzun zamandir bunu dusundum. Cocuk niye yapilir ? Fizyolojik, sosyolojik,psikolojik sebepleri var elbette ki ama herkes bunu irdelemiyor.

Paran yoksa, bir cocuk dunyaya getirip de onu ac birakmanin anlami ne ? Allah vermiyor lan rizkini iste kendilerini avutup duruyorlar. Kondom almanin maliyeti, cocuk bakmanin maliyetinden daha az.

Eger sinirliysen ve ota boka doveceksen, ne diye cocuk yaparsin ? Cocuk, sevmek icin yapilmaz mi ? Cocugun dertleri biter mi ? Altina sicacak, aglayacak, yaramazlik yapacak, uyuyacak, gencliginde cekilmez olacak, isyankar olacak vsvs cocuk dedigin bu iste.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huddleston

Abartmış baban biraz sanki ama sinirlenme sebepinin siz kapıyı açmıyorsunuz diye başınıza bir şey geldiğini sanmış olması olabilir.

Biraz sanki mi? Abartının babasını yapmış babası. Kızarsın falan belki ama , ( Ki o da belki, insanlık hali uyuyakalınabiliyor) o kadar dövmek nedir? Küüçük kardeşine bile vurmuş.
  • Daha öncede dayak yediysen sorun etme adamın huyu bu huyuna gideceksin,ama ilk ya da nadir yaşanan bir olaysa sineye çekeceksin kızdığı için vurmuştur vs vs,geçmiş olsun bu arada...

• sağol
  • peki bu olay olmasaydı,nasıl davranıyordu size?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michuuu

peki bu olay olmasaydı,nasıl davranıyordu size?

bana biraz mesafeli kardeşime iyi davranıyordu
  • kimse de dememiş bu sırada anne nerde ne yapıyor diye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thailano

kimse de dememiş bu sırada anne nerde ne yapıyor diye?

düzgün okusaydın görürdün sincap
  • Yaptığı tam bir hayvanlık yazık ulan uykudan uyanmış evlada pata küte girişilir mi,baba olmak demek evladın üstünde sonsuz hak sahibi olmak değildir,her önüne gelen baba olamasa keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvarforth

Yaptığı tam bir hayvanlık yazık ulan uykudan uyanmış evlada pata küte girişilir mi,baba olmak demek evladın üstünde sonsuz hak sahibi olmak değildir,her önüne gelen baba olamasa keşke.

• yaşlar kaç acaba merak ettim
  • Baban hasta güzel kardeşim. Temiz dövmek lazım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.