Şimdi Ara

Uyuya kaldık diye ve kardeşimi koruduğum için dayak yedim.:( (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normal bi durum değil.Psikolojik destek alması şart.İkna edebilecek biri var mı ?
  • Anahtar alsalarmış böyle bişeyi kardeşine ve sana yaşatmaya hakkı yok. Babana karşı tavır al yani o ne isterse yapmaya çalış ama fazla ilgilenme yani tavır al, biraz burnu sürtsün...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşım 18 zamanında bizde babamızdan ne dayaklar yedik sıkıntı yapma zamanla o pişman olacaktır. Atadan vazgeçilmez. Sabret
  • quote:

Herkese iyi akşamlar,ben okuldan yorgun geldim uyuyakalmışım benle birlikte kardeşimde uyuya kalmış işte akşam br anda seslerle uyandık bizimkiler kapıyı çalıyormuş.
    Açar açmaz babam bir tane tokat attı uyku sersemliğiyle şaşkına döndüm napıyorsun felan dedim işte ondan sonra kardeşime vurdu cocuk ilk başta uyanmadı 2.de uyandı
    ondan sonra bağırdı çağırdı vurmaya başladı bize ondan sonra kardeşime yöneldi ona 1 kere vurdu öbürlerini tam vurcağı zaman engelledim tuttum elini sonra bana karşımı geliyon diye bağırarak vurdu darp etti omuzumu heryerime vurdu ondan sonra alt kattakiler geldi babana karşımı geliyorsun diye. bir türlü derdimi anlatamadım ben sadece kardeşimi korudum ama anlamıyorlar işte sonra lavaboya gittim gözlerimin içi full kanlanmış elimi yüzümü yıkadım geçtim odama ondan sonra 30 dk sonra felan geldi bir daha bana karşı gelmicen felan dedi bende bir şey demedim ondan sonra kardeşime bağırmaya başladı bende yeter artık bağırma dedim söylenerek gitti :(

özet:Uyuya kaldık diye dayak yedik sonrada kardeşimi savundum diye ben dayak yedim sm=s20.gif]

babam diye hakarette etmek istemiyor kendimi nasıl rahatlatabilirim en önemliside gözlerimin içi kanıyor ona napabilirim ?

uyuyamiyorum (((
    bu nasil baba ya ((((
    adam degil
    hayvan,it,Allahin belasi
    namussuz hayvaaaaan
    oooffff yuregin yaniyor sanki, insan boyle cocuklari dover mi ((((

bebegim sadece senin icin uye oldum
    kendime hastane ariyordum,nasil geldim sayfaya bilmiyorum ama senin mesajin okudum ayrilamadim
    icim yaniyor (((
    Kesin bunu ona afetme,unutma
    seven insan bu kadar dovemez cocugunu
    yabanci cocuga bile el kaldiramaz
    o hayvan normal degil ama sen hala kucuksun malesef (((
    dayanmak zorundasin
    pek belli ettme,yine dovmesin seni ama asla bunu unutma,bir gun herseyin hesabini verecek
    bebegim eger ben sana yardim edebilsem,lutfen cekinme,elimden geleni yaparim
    uykum kacti (((
    elleri kirilsaydi (((
    bu sene benim ellerim bagli ama islerim bitsin, birseyler yapalim, yardim etmek lazim boyle cocuklara
    cocuklara el kaldirmak olmaz
    cocuklarin psiholojisini bozmak olmaz
    ama sen lutfen uzulme tamam mi canim
    bir caare bulunur
    ben senin annenin yasinda olabilirim ama gencleri cok iyi anliyorum,cekinmeden benimle konusabilirsin
    senin yasinda benim yegenim var,benim oglum sayilir,suan yurtdisinda
    yazin gelecek,arkadas olabilirsiniz
    senin gozlerin nasil oldu canim?
    ilac alsaydik sana
    valla icim ates gibi yaniyor suan ((((

• @Reus II 15

@Uluç. doğru hocam ama yinede katlanıcaz artık

@OmerOzgur1 hocam sanmıyorum ama sinir hastalığı var hatta bende bile var

@AlamutHaremeyn aynen hocam sıkıntı yapmıyorum baba sonuçta

@Tomiris çok teşekkür ederim yorum için geçmiş olsun bu arada ben unutamam saten böyle bir şey bir daha yapamaz orda çeşke tek ben dayak yeseydim kardeşime vurduğunu
    görünce sinirden delirdim bağırdım çağırdım sonra kardeşimi aldım odama götürdüm şuanda konuşmuyoruz ama özür dilemesi lazım olmaz böyle bu benden dilemese bile kardeşimden dilemeli çok teşekkürler yorumlarınız için dertleşmek iyi geldi gözlerime gelince ilk günden geçti sinirden olmuş büyük ihtimal ama şuan durum iyi kendinizi üzmeyin şuan süperim erken kalktım kardeşimde iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Ç.

windows vista

Aynen öyle.Benim gece haricinde uyumam sağlıklı değil.Bir kere akşam 6 gibi biraz yatayım dedim bir uyandım her taraf karanlık falan aynı sabah 7-8 okul vakti gibi ön yükleme tamamlanmadan ayağa kalkıp ne oluyor ne bitiyor diyerek yine saçmalıklar yapmıştım.

Bana bir ssd şart
  • Bir insan kendi canına nasıl vurabilir aklım almıyor.Madem çocuk bakamayacak kapasitedesin ne diye çocuk yapıyorsun o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Ç.

windows vista

Aynen öyle.Benim gece haricinde uyumam sağlıklı değil.Bir kere akşam 6 gibi biraz yatayım dedim bir uyandım her taraf karanlık falan aynı sabah 7-8 okul vakti gibi ön yükleme tamamlanmadan ayağa kalkıp ne oluyor ne bitiyor diyerek yine saçmalıklar yapmıştım.

Bana bir ssd şart

sana tamamen yeni bir sistem ve format şart

• Böyle adama baba denmezde neyse. Sömürebileceğin bütün parayı sömürüp kaçmaya bak. Böyle şey için çocuk dövülürmü?
  • Aile baskısında yaşamaya devam edersen ilerde psikolojik sorunlar çekebilirsin. Kendine güvenin kalmaz vs. Sana önerim 18'inde ne yapıp edip başka bir eve taşınman. Okul arkadaşlarınla falan ortak bir öğrenci evi tutabilirsiniz mesela.
  • Al babanı karşına ben kardeşimi korudum ona vuramasssın burada kapı gibi abisi var gerekirse ben kollarım onu de ciddiyim bunları söyle
  • @EdvaldBoassonHagen doğru söylüyorsunuz hocam

@Ronald the adventurer şimdiden güven eksikliği oldu ilerde burada durmam saten

@Rookiee07 hocam bu olanlardanda sonra anlamadıysa yani
  • Tekrar böyle bi yaşanırsa veya agresif tavır sergilemeye devam ederse sende tam tersine iyi davran o sövdükce bağırdıkca sakın karşı gelme tamamen iyi davran tamamen huyuna git 3-5 gün böyle devam eğer biraz insanlık varsa pişman olur hala aynı tavır devam ederse kusura bakma babandan insan olmaz insan karşısında kim olursa olsun ister aile ister yabancı herşey den önce saygılı olmalı saygı nın olmadığı yerde hiçbirşey olmaz eğer baban dediğim şekilde aynı halde devam ederse fazla muhabbet etme kısa cevaplar ver tavrını koy

• Ne olursa olsun.bir ebeveyn cocuguna nasil vurabilir?ulan o senin cocugun be doveceksen yapmasaydin

• ne şerefsiz bir babaymış yaşlılığını düşünmüyor herhalde.
  • benzeri bugün bana oldu odama geldi cam açık kapat şunu is kokuyor dedi kapattım sonra kahven mi kokuyor yoksa dedi burnunu soktu kahveye kokladı ondan sonra işin gücün bilgisayar dedi enseye şaplattı ben de napıyon baba ? dedim döndü seviyorum olum seni dedi bi tane daha şaplattı kafaya sonra çıktı odadan
  • @Koray

@sserdar93 doğru söylüyorsunuz hocam

@xb-treck yaşlanmaya başladı aslında ama adam hala 30luk gençler gibi hareketli

@GuardsmanBob
  • SpartacusRyan kullanıcısına yanıt
    Böyle yetiştirme olmaz. Bu gidiş iyi değil. Devam ederse ilerde sen de ona vurmaya hatta dövmeye başlayacaksın. Annene söyle uygun bir dille, babana anlatsın.
  • SpartacusRyan kullanıcısına yanıt
    iyi ol canim
    sevindim sizin icin
    simdilik sakin ol,bekle,konusma onunde dovmesin yine
    caare yok hala canim (((
    korkuyorum,yine dover sizi ((((
    Allah korusun,sakat etmesin sizi
    buyuyene kadar bekle,nasil olsada evin var,bu cok onemli,sokakta,arkadaslarla,kirada.... yasamadan yine evinde yasamak iyidir canim
    sadece sabirli ol canim
    zamani gelir,kendine guvendigi zaman ayri yasamaya gidersin ama suan hala cocuksun,bekle
    ama sen bizimle paylas herzaman tamam mi canim
    istersen bana yaz
    herzaman sana yardim etmeye calisacam
  • baban çok artistleniyorsa indir aşağıya sustur
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.