sağolun hocam her şeyi denicem |
UYUYAMAMA KORKUSU (2. sayfa)
-
-
hocam benim uykum geliyor ama dalamıyorum endişemden dolayı işe yarar mı
-
anksiyetenin en yüksek seviyede oldugu gün şaka değil, üst üste 5 gün toplasan 1 saat uyuyabilmiştim. o günden sonra artık yatağa gitmek bile istemiyordum uyayamayacağım diye, korkunçtu.
uyku ilacı işe yaradı.
zestat adı.
doktora git.
-
Dövüş kulübüne katıl -
hocam peki diğer uyku ilaçlarını denediniz mi tolvon falan kullandım işe yaramadılar yani uykum geliyor ama yine de uyuyamıyorum
-
Abartmıyorum her 6 ayda bir bu durumu bende yaşıyorum, günler bazen haftalar sürüyor.
Ama benim ki hep stresten, düşünmekten eminim. Uykuya dalamayınca sinirlenip kalkıyodum yataktan saatler sonra.
Psikolojimle direkt alakalı bu durum bende.
-
up -
Aynı sorunu yollar önce yaşadım. İnsan nasıl uykuya dalıyor ben beceremem diye takıntı yapmıştım geceler benim için haram olmuştu. Sonra şunu dedim boşver uyumayım nasıl olsa dayanamayacak olduğumda uyurum isterse aylarca uyumayım dedim ve bu stresten kurtuldum. Sakın kendini uyumaya mecburmus gibi hissetme strese girersin boşver takma kafana.
-
Hatta şunu ekleyim bende okadar sorun oldu ki yastığımın altına 3 yada 4 tane havuç koyuyordum nasıl olsa herkes yatacak ben kalacam zaman geçireyim diye ozamanda İnternete akıllı telefon felan yoktu. Bu söylediğim 15 yil önceydi ve sorun 2 yıl sürdü neredeyse bende. -
çok uzunmuş hocam dayanmak zor;( 2 3 gün hic uyumuyorum nerdeyse nası düzelecek bu
-
uyudun mu
-
Senede bir iki bende de oluyor hocam. Bir türlü uyuyamıyorum. Sınavımı da mahvetmişti kendisi. -
yok hocam uyumuyorum manyak gibiyim ilginç
-
Bende de şöyle oluyor mesela uyku saatim 12 ise 2 e kadar uyku tutmadiysa yarin sabah nasıl kalkip ise gidicem stressinden hic uyuamiyorum o gece sabaha kadar -
Bende de bu sorun mevcut üniversitede iken sabahlara kadar uyutmazdi beni gözlerimi sıka sıka mahvederdim yok arkadaş uykum gelmiyordu okula 1-2 saatlik yada hiç uyumadan gittiğimi bilirdim gün boyu sersem sarhoş gibi gezerdim. Vallahi şu pandemi dolayı ile de uyku düzeni kalmadı. Dün gece uyumadim şuan halen ayaktayim gece uykum gelsin diye uyumuyorum düzene sokmak için şuan bastırdi uyku ama uyumamaya caliscam birazdan kahvaltı hazirlayayim uykum dağılsın. -
up -
up
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X