Şimdi Ara

UYUYAMAMA KORKUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gün uyku uyuyamama sonucu takıntı haline getirdiğim durum. çözümünü bilen varsa Allah rızası için yazsın 1 aydır mahvoldum arkadaşlar uyku uyuyamıyorum sürekli uyuyamama endişesi var içimde ve bir türlü yenemiyorum bitik haldeyim benim gibi aynı sorunu yaşayan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam çok düşünüyorsunuz bende öyleyim çözümü sanırım dikkati dağıtmak mesela uyurken film dizi beglesel vs izle dikkati o yöne çekersin uykun gelir

Bizim gibi insanların kendiyle basbaba kalmamasi lazım

• hocam uykum geliyo gidiyorum yatağa dalamıyorum bi türlü, stres basınca da uyku muyku kalmıyo gece hiç uyumuyorum

• up

• Telkin ile meditasyon diye bir uygulama var. Oradan uyku bölümünü açın. Rahat bir pozisyonda uzanın, takın kulaklığı. Kadının sesi zaten çok yumuşak. Ben dinlemeye başladıktan sonra ağırlık çöktü üstüme, kulaklığı bir kenara koydum hop uyumuşum

Herkeste işe yarar mı bilemem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Banyo yapın ve hemen ardından yatağa geçip biseyler okuyun .

• hocam sizde de mi aynı sorun vardı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karanlık korkusu ve paranoya
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • connli kullanıcısına yanıt

her şeyi denedim.. uyuyamıcam korkusunu atamıyorum rahat bırakmıyo beni

• recinal R kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Bu sorun genelde kaygı ve stresten kaynaklanır, rahatlamanız lazım

• rahatlayamıyorum gece direk o his geliyo unutamıyorum hocam napıcam ben siz nası kurtuldunuz ve ne kadar sürede

Dediğim gibi o uygulamayı indirdim. Düşüncelerden uzaklaşmama yardımcı oldu, iki gün içerisinde çözülmüştü

• sizin baya kısa sürmüş hocam uzadıkça içinden çıkılmıyor

• Psikologa bir görün bence

• Moueson kullanıcısına yanıt

hocam psikiyatriste gittim uyku ilacı verdi uyku ilacları bile uyutmuyo beni napılır bilemiyorum

• Bende de benzer bir sorun vardı. İzzet güllünün videolarını tavsiye ederim. Uykunuzda problem yok,gereğinden fazla kaygılanıyorsunuz. Sedative birşeyler kullanıp rahatlamanıza destek sağlayın. Onun dışında günde 1-2 saat rahatlacı oyunlar oynayın(heyecanlandıracak bir oyun olmasın,rekabetçi tarzda oyunlar olmasın). Sabah sporu yapın ki stres hormonun sabah salgılansın.(öğlen yada gece değil) Sabah uyanır uyanmaz kortisolu yükseltirsen gece yatmadan önce dibe vurmuş olur. Magnezyum biglisinat kullan yatmadan 1 saat önce gaba(stres ve kaygı düzeylerini düşürür) salınımını artırır. Öğlenleyin saat 12-3 arası yarım saar güneşe çık. Depresif ruh haline ve biyoljik saate faydalıdır. En önemlisi halinizi kabul edin uyursam uyurum uyumazsam canım sağolsun demek sorunun en buyük çözümüdür.

• Bende de bu durum vardı fakat zamanla kayboldu. Şimdi farkına varmadım uyuya kalıyorum. Sana tek tavsiyem stresten uzak durman ve kaygılarından kurtulman.

• Hocam bu mevzu hakkında açtığım bir konu var bakabilirsiniz, 2-3 gün melatonin kullanırsanız çok iyi gelir. Dikkat: melatonin bir uyku ilacı değildir vücutunuzun salgıladığı doğal bir hormondur

Ayrıca yatmadan önce 1 saatlik bir uyku rutinin olsun. Her gün uygula .Zamanla beynin rutinle uykuyu ilişkilendirir.

• hocam siz ne kadar sürede çözdünüz peki

• ne kadar zaman hocam uzadıkça endişem artıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.