Şimdi Ara

ameliyat korkusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saatler sonra burun ameliyatina giricem bi heyecan var korkuyomm ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçmiş olsun
  •  ameliyat korkusu
  • ölmekten mi korkuyorsun dostum?
    korkman gereken bir sey yok rahat ol sen stres isi kotulestirir simdiden gecmis olsun

• Heyecan var sadece okadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Tiger-Z

ameliyat korkusu

• Korkulacak bir şey yok. Narkozu yiyince dalıp gidiyorsun gözünü açtığında her şey bitmiş oluyor. Estetik mi normal mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UYUYAMAMA KORKUSU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sakin ol girerken yani için kıpır kıpır olsa bile çaktırma soğuk kanlı ol zaten narkozu yediğin gibi uyanman bir olur

çok korkuyorsan narkozu birazcık fazla iste uyanabilme ihtimaline karşı
  • Burnumda 3 kirik cikti sola dogru deviasyon varmis bide bunlar nefes alama sorunuyla gittim tomografide 3 kirik cikti cocukken tramva gecirmistimde dustum yere yuzustu

• Başka şeylere karşı korkun yok en azından

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShurima

sakin ol girerken yani için kıpır kıpır olsa bile çaktırma soğuk kanlı ol zaten narkozu yediğin gibi uyanman bir olur

Hehe komaya girsin sonra.

2 operasyon geçirdim korkacak bişey yok, anesteziyi yemeden önce güzel şeyler düşün aşk meşk ne bilim artık orası sana kalmış :)

Geçmiş olsun bu arada

• Biraz demedim birazcık dedim ''cık'' eki ile cidden küçük bir miktardan bahsettim

Burun ameliyatı olurken ameliyatın ortasında uyanan bir arkadaşım vardı
  • quote:

Biraz demedim birazcık dedim ''cık'' eki ile cidden küçük bir miktardan bahsettim

Burun ameliyatı olurken ameliyatın ortasında uyanan bir arkadaşım vardı

Anestezi uzmanı zaten ayarlıyor kilosuna boyuna gören felan narkoz miktarını.

Arkadaşınızın uyanma sebebi narkozu az veya çok istemesi değil anestezi uzmaninin salakligi bence :D

• Babam girdi burnunun içinde sanırım et vardı nefes almasını güçleştiriyordu, 2 güne yakın kaldı hastanede sonra taburcu oldu, geldiğinde hiç ameliyat olmamış gibiydi. Geçmiş olsun şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

quote:

sakin ol girerken yani için kıpır kıpır olsa bile çaktırma soğuk kanlı ol zaten narkozu yediğin gibi uyanman bir olur

Adama bak sanki barmenden içki istiyor.

"Az daha katıver kaptan"

isteyebilirsin tabiki, he der geçer.

geçen hafta omzumdan ameliyat oldum, narkozu yiyince kafanı kaldırıp etrafa bak narkozun etkisindeyken, binbir biniki binüç diyerek say bakalım kaç saniye dayanacaksın
    etrafına bakmayı unutma narkozdan sonra, kuru kuru bayılma.

• Bende oldum.Ameliyat sonrası zor malesef.
  • Ve ulkemiz beyler iste belediye baskan yardimcisi ameliyat oluyo die almadilar bizi pazartesiye attilar ameliyatimi bu ulkede hizmet gorebilmek icin bakanmi olmak gerek baskanmi olmak gerek illaki yazik ya

• Bende iğneden bile çok aşırı korkan çekinen biriyim.Allaha şükür hiç ameliyat operasyon vs geçirmedim.Burun estetiğini bende kafaya koydum 18 e gelince yaptırıcam inşallah.Ama o ameliyat kıyafetleri aileni geride bırakıp ameliyathaneye girme falan filan çok korkutucu geliyor banada.He değer mi bu kadar korkuyo değebilir güzel bir burun.Daha doğrusu güzel bi tip.

• Ameliyat odasina giderken yani daha odandan cikmadan biri gelip sana igne vuracak bu igne seni ucuracak oyle guzel bi kafasi varki anlatamam resmen ucuyorsun.
    Sirita sirita gule gule ameliyat odasina gideceksin bilsenki o an seni kesip dogruyacaklar umrunda bile olmuyor.. sanki yari baygin yari uyanik gibi sedyede ameliyat odasina dogru yavas yavas gideceksin anestezi uzmani basinda belirecek sana bi kac sey diyebilir nasilsin falan gibi vs vs. Sen yari baygin siritarak gulerek iyiyim oyyyssss diyecen :) sonra yavasdan narkozu yiyecen sanki nefesinden iceri ince havayla karisik kum girer gibi bi his olacak.sonra iki uc saniye icinde dunyaya elveda diyeceksin belli bi saat yada dakka dunya ile baglantin kesilecek sonrasinda kendini ya odanda uyanirken yada odana giderken yolda uyanirken bulacaksin.. sonrasinda neler olcak gorup yasarsin artik..

Simdiden gecmis olsun....
    Not: estetik amacli olacaklara tavsiyem uzak durun pisman olursunuz orginaj kendi burnunuzu omur boyu ararsiniz benden demesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berlin007 -- 17 Ocak 2015; 12:20:49 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.