Şimdi Ara

Evlilik Korkusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben daha önceden de bahsettim bir kız arkadaşım var evlenmeyi düşünüyorum kız arkadaşımı da çok uzun sürelerdir bekletiyorum gibi oldu kendisi aslen lise aşkım olur benim dilekolay 10 yılımızı dolduruk ama lise bitti üniversite başladı yüksek lisans yap et derken işte anca şimdiyi buldu çok ertledik bu olayı ben de en yakın zamanda teklif etmek istiyorum ama oldukça korkağım bu konuda dediğim gibi benim daha önceden de bahsettiğim bu hayattan sıkılma durumu evliliğime yansırsa ikimiz için de işler iyi gitmezse ben kendi durumumu kız arkadaşıma yansıtırsam ne olucak diceksiniz ki şuan da yansımıyo mu ama aynı evde sürekli yan yana olurken nası yapıcam nası edicem ya ondan da sıkılırsam kısacası korkuyorum korktuğum kadar da seviyorum evli olanınız veyahut tavsiyesi olanınız cevaplayabilirse çok sevinirim saygılar...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Rahat ol, evliliği gözünde ne kadar büyütürsen bedelini o kadar ağır ödersin.Evlenince bambaşka bi hayat beklentisine girmemeye çalış.Hayal kurma yani.

Kıyın nikahınızı.Sonra ufak ufak ev, yaşam bi şekilde olur.
    Kritik noktalar ,sevgi, saygı, arkadaslik, samimiyet, sadakat vs.
    Bilemedim, evli degilim ama aklima gelenler bunlar.Daha doğru olanları evli olanlar verebilir galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be adamın sevgilisi var.

• StallionTR S kullanıcısına yanıt
    Usta sen bu sevgili işine fena bi tutuldun hiç olmadı mı senin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamesbrown0fnatic -- 9 Ocak 2023; 0:7:10 >
  • jamesbrown0fnatic J kullanıcısına yanıt

Yok hocam olmadı

Yaş kaç hocam

Ben de 27. Usta takma o kadar da be. ben şanslıydım lisede denk geldi sevdik birbirimizi bi şekil yürüdü ordan hem daha 30 a kadar yolu var zaten bulursun birini illaki aşk meşk bu belli olmuyo hiç olmaz dediğinden oluyo en yakın arkadaşım diyodum ben de, şimdi burda evlilik teklifi için size danışıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    UYUYAMAMA KORKUSU
    4 yıl önce açıldı
    fghdffdhdfhhgfgh
    5 ay önce açıldı
    Yaşlanmak ve Ölüm korkusu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya bişey olmaz hocam evlilik nedir evlilik sizin aranızda ne yaşandığını devlet resmi olarak kabul ediyor demek budur yani öküzün altında buzağı aramanın manası yok, seviyosan evlen gitsin pişman olursun sonra kaçırırsan

• CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Ya korkumun sebebi işte daha önce de yazdım buraya benim bu güncel piskolojik durumum onu nasıl etkileyecek bir de ev kurucaz edicez çok şükür belli başlı bir birkimim var ama ülkemin liderleri sağolsunlar zorlanıyorum biraz yani kendisine çok değer veriyorum ama ona istediği gibi bi hayat sunamazsam ne olucak, ya onu üzersem

• İki sayfa yazarım ancak teorik bilgi olur
    İşinize yaramaz. Kolay gelsin.
    Bence evlenin. Sadece böyle diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-43CAFBB96 -- 9 Ocak 2023; 0:36:33 >
  • jamesbrown0fnatic J kullanıcısına yanıt
    Sanirim cok bos seyler dusunmeye vaktin oluyor. Bu yuzden korkuyorsun. Evlenince bu kadar bos seyleri dusunecek vaktin olmayacak. O yuzden korktugun sey olmaz. Korkmayi birak akisina birak herseyi. Korku o seyi ceker ve hicbir ise yaramaz. Sen esine isine ve kendine odaklan.
    Bu asamada korkaligi bir oenara birak, uzun dusunme sadece ani dusun. Esin olacak kisiye hos bir evlilik teklifi yap diz cokmeden
    Bu anlarin guzel olmasina dikkat et sonradan pisman olursun. Sen bu asamalari atlat, dugun sonrasi hersey kendiliginden akar hayat. Yalniz kalip bos seyler dusunmeyi birak esinle vakit gecir arkadaslarinla ol.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evlilik Korkusu
  • 10 yılınız dolmuş zaten . Eeee yeter yani . Evlenin bir zahmet. 10 yıl boyunca birbirinizden sıkılmamışsınız evlenince de bir şey olmaz diye düşünüyorum . İşin ekonomik kısmına gelirsek eşinde çalışacak , öyle çok büyük maddi beklentilere kapilmadan sana maddi manevi destek olmalı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 9 Ocak 2023; 3:35:9 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.