Şimdi Ara

fghdffdhdfhhgfgh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDanışma -- 2 Ağustos 2024; 12:52:45 >

• Allah yardımcın olsun kardeşim ileride seni çok çok zor bir hayat bekliyo bugün sana bunları yapan yıldönümlerinde özel günlerde neler yapmaz neyse girmişsin artık bir sürece yapacak bir şey yok

• Ben olsam kendini değerli hissetmek için hediyeye ihtiyaç duyan biriyle evlenmeden önce bir kez daha düşünürdüm.

• TheDanışma kullanıcısına yanıt
    Övgü mesajları at sürekli,arada çiçek al,reis yani biz senin karıno senden iyi nasıl tanıyalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kız almasaydı haklılık payın var derdim ama kız haklı sanki.

Kız veriyor veriyor karşılığında hiç bir şey görmüyorsa söylenmekte haklı. Bana alma demekle olmaz.

Borcun vardır eyvallah ama bi t-shirt max 300tl. taksitle alsan ödeyeceğin aylık 100 tl.

Senden altın kolye pırlanta istemiyor seni zorlayacak şeyler isteseydi sıkıntıydı evet halden anlamıyor derdim.

bu ay alamazsın bir sonraki ay alırsın.

Sigara kullanıyor musun bilmiyorum ama önceden küçük market tarzı bir yer işletiyorduk adam 1-2 paket sigara alıyordu çocuğuna 1TL lik bir şey almadan paramız yok diyip çıkıp gidiyordu nasıl üzülüyordum. sigara içiyorsan sigaradan kıs :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR GARİP BOŞANMA SÜRECİ
    5 yıl önce açıldı
    evlilik ile iş yaşamı
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.