Şimdi Ara

Sınavda tuvalet gelme korkusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, felaket paranoyağım. Saolsun annem ehliyet sınavından önce 2 fincan kahve içirdi mis gibi oldum şimdi korkum var sınavda da gelirse diye. Napacam bilmiyorum tamamen psikolojik aslında böyle tuvalet ile ilgili bir sıkıntımda yok ama bilmiyorum yani korkum var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o baskı altında aklına hiçbişey gelmiyo rahat ol
  • sınav başlayana kadra o korku olacak ama başladığı anda hiçbişey gelmiyecek aklına soruları görüncesınava çoookk girdim tecrubeyle sabittir(bir önceki günden az su içmeye başla tabi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayykko

sınav başlayana kadra o korku olacak ama başladığı anda hiçbişey gelmiyecek aklına soruları görüncesınava çoookk girdim tecrubeyle sabittir(bir önceki günden az su içmeye başla tabi)

Ehliyet sınavında geldi kardeşim. Böyle obsesik kompsültif her ne zıhımsa bende yok ama cidden sıkıntı ettim.

• sınav gecesinde ve sabahında su içme sınavda ağzın kurursa dala damla içersin en fazla sınav sonuna doğru gelir şimdiden bunu düşünüp sıkma kendini son ay ygs denemesi çözerken sınav ortamıymış gibi deneme çözersen daha iyi olur alışır bünyen
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayykko

sınav gecesinde ve sabahında su içme sınavda ağzın kurursa dala damla içersin en fazla sınav sonuna doğru gelir şimdiden bunu düşünüp sıkma kendini son ay ygs denemesi çözerken sınav ortamıymış gibi deneme çözersen daha iyi olur alışır bünyen

Kardeşim saol valla içimi rahatlattın, çok çay kahve içiyorum aslında onlarıda azaltayım

• sınav haftası azaltsan yeter merak etme son -haftalarda sınavdaymış gibi saat 10 da başla denemeye masadan kalkmadan sınav günüde o şekilde rahat olursun hadi olay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ishal ve okul
    9 yıl önce açıldı
    Hamile kalma ihtimali ne kadar?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • korkma kardeş hiç birşey olmuyor sınavda
  • Bilader korkma korkarsan gelir

• ehliyet sınavını ygs kadar önemsemediğini düşünüyorum ve yemene içmene dikkat etmediğini düşünüyorum.eğer yemene içmene dikkat etmezsen bence kork.
  • (GELMEDİ)

• geldi lan 12 de
  • Bana oldu 20 dk erken cıktım

• Son 2 gun sivi tuketmemek lazim
    ygs de dersimi aldm lys de temknli olucam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.