Şimdi Ara

ishal ve okul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler feci ishal var , gitmem gerekiyor okula ama ne yapabilirim ? içerde ne varsa atmaya çalıştım ama hala gurulduyor karnım. bide midem bulanıyor. çok kötü

• gitme rezil olursun bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitme

• gitme kardeş okul soğuktur gaz yapar osurim derken altına mıçarsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitmen falan gerekmiyor kardeşim. Bu hayatta hicbir sey senin sagligindan onemli degil.

Yazılın varsa hocaya okula gittigin bir gun hocam miden cok bozulmuş gelemedim kusura bakmayin dersin o da yazilkyi baska zaman yapar

• Git sonra burda okulda nasil rezil oldum diye konu acarsin

• Gitme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astım ve askerlik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gitme bence 6 sınıfta ben gitmiştim hatırlamak bile istemiyorum.babam öğretmen olduğu için her zaman okula gönderir bari o gün göndermeseydi.Ama bazen öğretmen olması işe yarıyor

• O duygugu bilirim çok kötü

• Dershanede o hatayı yapmıştım
  • gitmedim beyler. doğru olanı yaptığımı düşünüyorum. paçalardan akmasından iyidir
  • travma sebebi resmen :)
  • Gitmer

• quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

beyler feci ishal var , gitmem gerekiyor okula ama ne yapabilirim ? içerde ne varsa atmaya çalıştım ama hala gurulduyor karnım. bide midem bulanıyor. çok kötü

Hey be aklıma okul zamanı geldi. Acayip ishal olmuştum sınıfta oturuyorduk. Hoca tuvalete gitmeme izin vermemişti orta okulda zile az var otur diye. Otur otur dayanamayıp saldım tutamadım elde değildi. Zil çaldığı gibi duvara dayadım arkamı sürüne sürüne lavaboya gitmeye çalışıyordum. Duvar bitti arkadaşlarım olayı biliyor hepsi etrafımda bir bakalım dediler. Arkamı döndüm bildiğin kalp olmuştu arkamda ishalin üstüne oturunca kalp sembolü çıkmıştı. Acil ceket verin dedim ceketi bağladım müdür yardımcısına gittim. Eve gitmem lazım iyi değilim. İnanmadı dedim ishalim kaçırdım. Hani dedi döndüm arkamı gördü öyle izin verdi eve gittim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.