Şimdi Ara

Uyuyamamak Uyuduktan sonra uyanamamak sorununa çözüm önerileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kadir_2112

Arkadaşlar bende aynı sorunı yaşıyorum tek çare düzenli sporla hergün yorulmak ve 7dede yatsan saati 10a ayarla kendini alıştır uyanıncada hareketli ol yorulmak lazım

Denedim ya günlük 1 saat hızlı Tempo ile yürüdüm fayda etmiyor. 1 gün yatmayıp sonraki gün erken uyanıyorum akşamında 23.30 gibi yatağa giriyorum olmuyor yatamıyorum bu düzensizlik yaşamıma çok net etki ediyor agresif oldum çıktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 saat yürümekle insan yorulmaz

• Uyumayı istediğin saaten 2-3 saat kadar önce yoğut, ayran, süt vb. şeyler tüket, istersen yeşil çay ekle üstüne. Bak bakalım aynısı oluyor mu.
  • AurorAbeam kullanıcısına yanıt
    Bunu denerim umarım fayda eder.

• Uyumaya başlarken belirli bi şarkı dinle ve bunu uzun süre tekrarla,beyin müziği uyarıcı olarak görecektir. Daha sonra uyumak istediğin saate aynı müzigi aç. İşe yarar mı bilemem ama denemeye değer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Uyumaya başlarken belirli bi şarkı dinle ve bunu uzun süre tekrarla,beyin müziği uyarıcı olarak görecektir. Daha sonra uyumak istediğin saate aynı müzigi aç. İşe yarar mı bilemem ama denemeye değer.

Bu değişik bi yöntem bunuda denemek isterim :)

• Uyuyamadiiiiim yarin okul var . ygs derdinden uyku sorunu basladi

• Bilgisayarda ne kadar zaman geçiriyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayRealist

Bilgisayarda ne kadar zaman geçiriyorsunuz?

Bugün hiç oturmadım geneldede gündüz 2-3 saat oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: BöyükHilmi

quote:

Orijinalden alıntı: BayRealist

Bilgisayarda ne kadar zaman geçiriyorsunuz?

Bugün hiç oturmadım geneldede gündüz 2-3 saat oluyo

Kendim için konuşursam, bilgisayar hiç kullanmadığım zamanlarda 9'da yatarım. Bilgisayar kullandığım zamanlarda işte bu saatlerde buralarda oluyorum.

Vücudun çalışması gerek. Rüzgarın ağaç dallarını sallandırdığını hissetmek gerek. Onun dışında her şey olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BöyükHilmi

quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Uyumaya başlarken belirli bi şarkı dinle ve bunu uzun süre tekrarla,beyin müziği uyarıcı olarak görecektir. Daha sonra uyumak istediğin saate aynı müzigi aç. İşe yarar mı bilemem ama denemeye değer.

Bu değişik bi yöntem bunuda denemek isterim :)

Bilirsin muhtemelen pavlov ve köpek olayındakini senin durumuna göre uyarladım. Bilmiyorsan 3.paragraf
    https://tr.m.wikipedia.org/wiki/İvan_Pavlov

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Flash

quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

1 gün uyuma.En azından ben öyle yapacağım bugün.

Denedim olmuyor.

Biraz eksik yazmışım.1 gün uyumayıp arkasından yorucu bir gün geçirin.Akşam yorgunluktan uykunuz geliyor.Fiziksel olarak yorgunluk işe yarar mı bilmiyorum ama zihinsel yorgunluk %100 işe yarıyor bende.
  • Yok abi bunun cozumu yok. 1 gün uyumayip yoruluyorum sonra erken saatte yatıyorum ama birkaç gün sonra 10-12de yatamaz oluyorum. Erken yatamama problemi var bende.

• bu sorunu yıllardır yaşıyorum üniversiteye gidişimde iyice artmıştı uyku sorunu ve yaşadığım bazı paranormal durumlar oldu tek başıma kalıyodum ve her hafta en az 2 defa uyku felci(karabasan) yaşıyodum bu anları yaşarken duyduğum gördüğüm hissettiğim şeyler açıkçası uyku düzenimi dahada bozdu aslında çok inançlı biri değilim ilk başlarda çok etkilenmemiştim sonralarda artarak olayların daha ürkütücü olması uykuya dalmamı çok fazla zorlaştırdı sonra 2.senemde arkadaşlarımla eve çıktık ve uyku sorunu ortadan birden kalktı bunla birlikte uyku felci durumunu da çok nadir yaşamaya başladım dönemin bitmesiyle evime döndüm uyku sorunum tekrar başladı sabahın 7sinde uyuyup akşamüstü 4-5 e kadar uyanamıyorum yani bunun bi çözümü yok sadece belli dönemlerde biraz düzelir gibi olup her zaman eski haline döner istikrarlı bi çözümü yok.yazıyı gereksiz uzattığımın farkındayım ama yazmak istedim

• Dostum uyandiktan sonra Elma yemeni tavsiye ederim. Kahveden daha fazla Uyku açar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.