Şimdi Ara

Uyuyamamak Uyuduktan sonra uyanamamak sorununa çözüm önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi geceler malum saat gecenin kaçı olmuş hala uyuyamadım yaklaşık bi kaç aydır bu problemim var bu sene kpss hazırlanacağım için evdeyim ama düzen kuramıyorum sıkıntım şu şekilde

Uyumak istiyorum uyuyamıyorum
    Uyuyunca alarm kursam bile kalkamıyorum.
    Eve dönünce uyumak için yürüyüş vs. şeklinde etkinlikler yapıyorum yinede yorgun olsamda uyuyamıyorum.

Bunu yaşayan illa ki bi tek ben değilim çözen nasıl ne şekilde çözdü ciddiyet ile mesajları bekliyorum.

• Trük Kahvesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Trük Kahvesi

@Jaraxxus birader sana iyi tokatlamalar :)

@İmportant Kahveyi içiyorum uyandıktan sonra ama benim sorunum gece uyuyamamak sabah uyanamamak :)
  • uzun yıllar süren araştırmalarım sonucu bunun tek bir çözümü var.uyuyamadığın gecenin ertesi günü akşam 12 ye kadar bol bol kahve içerek ayakta kalıyorsun.8 saat uyuyup kalkıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

uzun yıllar süren araştırmalarım sonucu bunun tek bir çözümü var.uyuyamadığın gecenin ertesi günü akşam 12 ye kadar bol bol kahve içerek ayakta kalıyorsun.8 saat uyuyup kalkıyorsun.

Bunuda denedim bi gün uykusuz kaldım ertesi gün akşam 8-10 arası yatıp sabaha doğru uyandığım oldu fakat bi iki gün sonra yine aynı durum oluyo 10dada girsem yatağa uyuyamıyorum. En az 4 kere yatamadığım gecelerde ertesi gün böyle yaptım buda fayda etmedi :(
  • bende öyleyim saatlerce yatakta kıvranırım ama bi uyudummu o biçim uyurum
  • Ben de bu sorundan muzdaribim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uyku Apnesi olanlar buraya
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 gün uyuma düzene sokarsın. Yani sabaha kadar uyumuyorsun ondan sonrada uyuma kahve falan iç gene uyuma. Akşam üstü 5 6 gibi yat sabah kalk.
  • Akşam yatmaz sabah kalmak usulu seninki

• @jasonn123

Tam olarak öyle şu anda

@Vict0ry

Uyumuyorum ama düzenede girmiyor yani başarıyorum uyumamayı ama bi iki güne yine aynı şekil oluyo yani gerçekten 10da girsem bile yatağa yatamıyorum yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: BöyükHilmi

@jasonn123

Tam olarak öyle şu anda

@Vict0ry

Uyumuyorum ama düzenede girmiyor yani başarıyorum uyumamayı ama bi iki güne yine aynı şekil oluyo yani gerçekten 10da girsem bile yatağa yatamıyorum yine

bende de aynı problemler oldu sürekli işsiz olunca öyle oluyo. Akşama kadar bir şekilde dayanıp yatıyorum sabah kalkıyorum. Sabah kalkınca ilk uykum gelen zamana kadar bekliyorum ondan sonra yatıyorum. Saat 10 da 10 yaşında çocuklar yatmaz hocam yorulmadan 10da niye yatıyorsun? yorulan uyur anca 10da

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

@jasonn123

Tam olarak öyle şu anda

@Vict0ry

bende de aynı problemler oldu sürekli işsiz olunca öyle oluyo. Akşama kadar bir şekilde dayanıp yatıyorum sabah kalkıyorum. Sabah kalkınca ilk uykum gelen zamana kadar bekliyorum ondan sonra yatıyorum. Saat 10 da 10 yaşında çocuklar yatmaz hocam yorulmadan 10da niye yatıyorsun? yorulan uyur anca 10da

Haklısın durumun farkındayım Kpss'ye evde hazırlanmaya karar verdim boşa çıktım düzen bozuldu. 10-11-12 farketmiyo ki yatamıyorum 10da çocuklar yatmaz ilginç bi tabir olmuş ben işteyken sabah 5 gibi kalkmak mecburiyetindeydim ve 10-11 arasında uyurdum.

• quote:

1 gün uyuma düzene sokarsın. Yani sabaha kadar uyumuyorsun ondan sonrada uyuma kahve falan iç gene uyuma. Akşam üstü 5 6 gibi yat sabah kalk.

bende böyle yapıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

@jasonn123

Tam olarak öyle şu anda

@Vict0ry

Haklısın durumun farkındayım Kpss'ye evde hazırlanmaya karar verdim boşa çıktım düzen bozuldu. 10-11-12 farketmiyo ki yatamıyorum 10da çocuklar yatmaz ilginç bi tabir olmuş ben işteyken sabah 5 gibi kalkmak mecburiyetindeydim ve 10-11 arasında uyurdum.

iyide bende onu diyorum işte. Çalışmayan yorulmayan adam niye 10da yatsın? 10 da yatman iiçin vücudun yorulması lazım.

• uyumayarak sorunu kökünden çözebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

• 1 gün uyuma.En azından ben öyle yapacağım bugün.
  • Sabahlar olmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

1 gün uyuma.En azından ben öyle yapacağım bugün.

Denedim olmuyor.

• Arkadaşlar bende aynı sorunı yaşıyorum tek çare düzenli sporla hergün yorulmak ve 7dede yatsan saati 10a ayarla kendini alıştır uyanıncada hareketli ol yorulmak lazım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.