Şimdi Ara

Uyku sorunu, Uyku halinde transa girme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

32 yaşında evli 3 çocuk babası biriyim. Yaklaşık 1 senedir Cosmos dünya dışı yaşam formları ve insanlıkla ilgili araştırmalar yapıyorum. Bunun nedeni fazla ilgili olmam ve Haktan Akdoğan beyi sürekli takip etmem. Gel gelelim benim sorunuma. Yaklaşık 5 6 aydır. önceleri uyku halindeyken 4 5 akşamda bir bazen uyku halindeyken bir kaç defa astral seyahate çıkmam oldu. Bu astral seyhatler istem dışı gerçekleştirildiğinden korkuyor ve uyanmak istiyordum uyanıyordum. Ama son anlarda artık geceleri uyku uyuyamaz hale geldim. haftada 3 4 gece olmak özre geceleri 8 10 defa uyku halinde transa giriyor. ve o an biriyle sürekli sorun yaşıyorum sanki. Bilincim yerinde ama o kişiyle telepati yöntemiyle sürekli konuşuyor ama o konuşma sürekli olumsuz yünde. Mesela bana kalk şunu yap silahı çek şunu vur. Yada sanki eli vucudumda üzerimde ve beni uyandırıyor.. o an bilincim yerinde gözlerim açık. ama beyin bedenime hükmedemiyor hareket edemiyorum ama konuşabiliyorum. 1 2 dk sonra tam uyanma moduma girebiliyorum ama a anda bakıyorumki inanılmaz bir enerji kaybetmişim. sanki 3 km yolu soluksuz koşmuş gibi oluyorum. ( NOT: bu dediğim karabasan ile alakalı değil. karabasan farklı bi olay) yani bu ve buna bezer şeyler tamamen gerçekten yaşamış gibi oluyorum. Yani artık uykum haram oldu gecede 8 10 defa yaşıyorum ve psikolojikmen çöküntüye girdim neredeyse ne yapmam lazım nereye başvurmam lazım bilmiyorum.. psikolojik bi sorunmu değilmi anlamadım psikolog yardım edebilirmi.

Şimdiden çok teşekkür ederim. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan lütfen yardım istiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperNilay -- 8 Temmuz 2014; 9:59:52 >

• Astral seyahatlarda ne oldu hocam ? Nasıl hissettiniz ? Kusura bakmayın sorunuza cevabım yok ama tavsiyem var: Psikologa gidin.
  • Astral seyahatte; uçuyorum bu uçuş esnasında kendi bedenimi göremiyordum. ama cosmosun derinliklerine doğru uçuyor ve nereye gittiğim belirsinz sonsuz bir kuyu gibi. sağımda solumda yıldızlar ve topluluğu gibi şeyler görüyordum. nereye gideceğimi bende merak ediyordum bekliyor ama sonu gelmeyince uyanmak istiyordum ve uyanıyordum. Aslında İstem dışı bir astral seyahat olduğundan seyahat halindeyken korktuğum için uyanmak istiyordum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperNilay -- 8 Temmuz 2014; 10:01:59 >
  • Hocam en iyisi bir psikiyatriste gitmeniz
  • uyku davranış bozukluğunuz var. psikiyatriste gitmenizi tavsiye ediyorum hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uyku Apnesi olanlar buraya
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.