Arkadaşlar bende çok kötü bir sorun var gece uykum geldiğinde uyuyorum,birileri dokunsun diyelim 5 gibi kalktım bir daha uyumak çok zor oluyo,uykum var fakat sanki beynimde 2 kişi konuşuyo onları dinliyorum bi türlü uykuya geçemiyorum kaldırıldıktan sonra, kendi kendime saçma saçma sorular soruyorum,konuşuyorum. Ne yapmamı önerirsiniz bi yardımcı olun..
1 kere uyaninca geri yatma gun icinden fazla dusunmemeye calis hobi bul psikiytra git.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
bana da oluyor bu durum bazen. bir keresinde böyle sanki bir şey yapmam gerekiyordu onun için güç topluyordum falan saçma sapan bir şey olmuştu. arada oluyor öyle en iyisi kalkıp bir 5 dk oturup kendine gelmek. ondan sonra tekrar yatmak biraz zor oluyor ama yapacak bir şey yok
genelde kafanı taktığın şeye 1-2 dakika sonra lan ben ne düşünüyorum diyorsun değil mi? yani nasıl anlatsam düşündüm anlatamadım boşver
Aynen öyle yok ben anladım. Diyorumki kendime neler düşünüyorum lan ben, aman neyse ee napıyon felan sohbet devam ediyo,çok kötüyüm ya uykusuz kaldım bunun yüzünden.
Uyumamaya çalış. Uykun gelir, Uyursun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme