Arkadaşlar başka yerde oturan arkadaşımla counter oynamaya çalışıyoruz. Yani VPN kurmaya çalışıyoruz. Öncelikle Şunu Diym. Hamachiyi denedik ikimizinde ip ler 5.4 le başlamasına rağmen olmadı. yani Favoritese add ip yapınca görünmüyor orda bulamyıor. Remobo diye bi program denedik. onunla epey oynadık fakat sonra oda çalışmadı. Leaf Network u denedik bu sefer ikimizide de program açık olduğu halde cevrim dışı görüyoruz birbirimizi. Bunu kolay yoldan hallletmenin yolunu bilen varsa yardım edebilirmi. teşekkür ederim.
hiç hamachi fln uğraşma direk oyunyöneticisi fln gibi cs host ları fln var onlardan v21 23 pacht fln indir bağlanın boş bir servera oynayın :D
benım dayı oglu yapmıstı ag baglantılarından yenı ag kur dedı mesela yakup sıfre verdı falan (wifi ile evde net yok ıkı notebook ıle) benım lıstede cıktı o ada baglandedım sıfremı yazdım baglandık oynadık programa gerek kalmadı yanı
gerena deneyebilirsiniz ama counter varmı bilmiyorum yaww hala countermi oynuyorsunuz :D biraz zamana ayak uydurmanızın zamanı gelmiş bence bir sürü hem grafik hem gerçekcilik yönünden baya baya üstün oyunlar varken ve bağlanmasıda kolayken neden geçen yüzyıldan kalma oyunlarda zorluyorsunuzki ?
tunngle deneyin daha kolay hiçbir ayar çekmeden bağlanabiliyorsunuz. Sadece istediğiniz oyunun odasına girmeniz yeterli oluyor.