Şimdi Ara

Uzak Masaüstü Bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir inşaat firmasında çalışıyorum. Şirketimizin merkezinden bir bilgisayara diğer illerdeki şantiyelerde bulunan bilgisayarları bağlamak istiyoruz. Bunun için sanırım en uygun yöntem Uzak masaüstü bağlantısı olacaktır. Ancak benim yapmak istediğim Merkezimizde bulunan bilgisayarın diğer şantiye bilgisayarlarından bağlantı yapıldığı zaman kilitlenmemesi... Örneğin ; Merkezde bulunan bilgisayardan ikinci bir kullanıcı oluşturarak şantiye bilgisayarlarının bu kullanıcı adı ile giriş yapması ve Merkez bilgisayarda bulunan Ana kullanıcınında işlemlerinde kesintiye uğramadan devam etmesini sağlamak...

Böyle birşey mümkün olabilir mi ?

Bunun için gerekli donanım nedir ?

Herhangi bir lisans alınması gerekir mi ?

• Güncell.... Arkadaşlar Çok acil konuyla alakalı bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • Windows XP, Vista, 7, 8 gibi işletim sistemlerinden hiç birisi bahsettiğiniz şekilde çalışmaz. Yerel ya da uzak farketmeksizin aynı anda ancak 1 kullanıcı bağlanabilir.

Ancak Server işletim sistemi kurarsanız bahsettiğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Burada da çeşitli lisanslara ihtiyacınız olacaktır.

Ayrıca bu yapıdan daha önce bilgi güvenliği için, portlarınızı public açmadan önce gerekli VPN ve Güvenlik altyapısını ayarlamanızı öneririm.
  • Bu 3'üncü parti programlardan kastınız nedir ?
  • Benim tavsiyem Radmin kullan. VNC'de olabilir.
  • aynen ama kullanıcı sayısı arttıkca baglantı hızı dusecektır, bunun en saglıklı yolu windows server kurmaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.