Şimdi Ara

Uzak mesafe birlikteliği yaşadım soruları alayım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Long distance relationship diye geçiyor, googleda aratıp detaylı bilgiye, bu konuyla ilgili açılmış çeşitli sitelere ulaşabilirsiniz.

İsrailli Arap bir kızla yaklaşık 3 yıl uzak mesafeli birliktelik yaşadım. 1-1,5 yıl kadar önce ayrılmak zorunda kaldık, hala görüşüyoruz. Merak eden arkadaşlara zorluklarını, yaşadıklarımdan bazılarını anlatabilirim. Sorularınızı bekliyorum.

Sorulan sorular:

1. Zorun neydı ?

* bir zorum yoktu, başıma gelmeden önce böyle bir şeyden haberim bile yoktu.

2. uzaktan nasil birlikte oldunuz ?

* uzun bir süreçti, başta arkadaşça konuşarak zamanla birbirimizden hoşlandık ve bu duruma geldik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Reeves -- 22 Aralık 2014; 7:00:36 >

• anlat
  • Zorun neydı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

anlat

anlatacak bir sürü şey var. konular karışmasın diye sorular üzerinden gitsek daha iyi
  • kızın ss at
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex Reeves

quote:

anlat

anlatacak bir sürü şey var. konular karışmasın diye sorular üzerinden gitsek daha iyi

tamam anlatma zaten heşey çok karışık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahapcemil

Zorun neydı ?

bir zorum yoktu, başıma gelmeden önce böyle bir şeyden haberim bile yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Reeves -- 22 Aralık 2014; 7:01:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutigera coleoptrata

kızın ss at

hayır
  • quote:

quote:

Zorun neydı ?

bir zorum yoktu, başıma gelmeden önce böyle bir şeyden haberim bile yoktu. birden bire oldu.

Ne dusunuyorum bılıyor musun ?

Yaptıgın yanlıs bırsey ve bunu buradan cok daha fazla ınsana duyuruyor olman canımı sıkıyor . Bır Musluman ın esınden baska bır kızla sırf eglenmek ıcın konusması ve daha baska seyler yapması yanlıstır . Bu toplum ahlakını da bozan bırsey . Musluman degılım ve keyfımede bakarım dersen seytanın bol olsun ama bu yazını gorup ozenecek ve yanlısa dusecek ınsanlar olabılecegı ıcın kaygılıyım bu nedenle konunuzdan hoslanmadım .

• quote:

quote:

quote:

Zorun neydı ?

bir zorum yoktu, başıma gelmeden önce böyle bir şeyden haberim bile yoktu. birden bire oldu.

Ne dusunuyorum bılıyor musun ?

Yaptıgın yanlıs bırsey ve bunu buradan cok daha fazla ınsana duyuruyor olman canımı sıkıyor . Bır Musluman ın esınden baska bır kızla sırf eglenmek ıcın konusması ve daha baska seyler yapması yanlıstır . Bu toplum ahlakını da bozan bırsey . Musluman degılım ve keyfımede bakarım dersen seytanın bol olsun ama bu yazını gorup ozenecek ve yanlısa dusecek ınsanlar olabılecegı ıcın kaygılıyım bu nedenle konunuzdan hoslanmadım .

ben böyle bir konuyu görerek bu olaylara girmedim. ayrıca hata olarak görmüyorum ya da toplum ahlakını bozan bir şey olarak. etrafımdakilere zarar vereceğimi düşünseydim böyle bir konu açmazdım.

edit: aksine faydalı olabileceğimi düşünüyorum. şuanda böyle bir olaya girmek üzere olan arkadaşlara zorluklarını ve merak ettiklerini anlatabilirsem iki kere düşüneceklerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Reeves -- 22 Aralık 2014; 5:12:44 >

• vahapcemil kullanıcısına yanıt
    eksiledim. sabahı kaçırma sen.
  • quote:

quote:

quote:

anlat

tamam anlatma zaten heşey çok karışık.

olaylara nasıl giriş yapacağımı bilmediğim için sorular üzerinden gitmek istiyorum.
  • Alex Reeves kullanıcısına yanıt
    Yaptıgın yanlıs bırsey . Insanlara ogretecegın bu yanlısın onlar tarafından her tekrarında mesulıyet alacaksın . Senı dusunuyorum yapma boyle bırseyı .

• uzaktan nasil birlikte oldunuz ?

• quote:

Yaptıgın yanlıs bırsey . Insanlara ogretecegın bu yanlısın onlar tarafından her tekrarında mesulıyet alacaksın . Senı dusunuyorum yapma boyle bırseyı .

anlıyorum ama katılmıyorum. kimseye zorla bir şey yaptırmayacağım ve sadece yaşadığım güzel şeyleri de anlatmayacağım. güzel şeylerden çok kötü ve zor şeyler yaşadım ancak bunu hata veya yanlış bir şey olarak görmüyorum. belkide anlatacaklarım sayesinde başka kişiler bunları yaşamayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

uzaktan nasil birlikte oldunuz ?

uzun bir süreçti, başta arkadaşça konuşarak zamanla birbirimizden hoşlandık ve bu duruma geldik.
  • Alex Reeves kullanıcısına yanıt
    Hakkınızda hayırlısı olsun . Daıma mutlu olun , ben uyardım ustume dusenı yaptım umarım faydası dokunur. Sızı kırmak yada yargılamak gıbı bır yetkım asla olamaz . Hayırlı geceler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hakkınızda hayırlısı olsun . Daıma mutlu olun , ben uyardım ustume dusenı yaptım umarım faydası dokunur. Sızı kırmak yada yargılamak gıbı bır yetkım asla olamaz . Hayırlı geceler .

saolun, sizin içinde her zaman iyi şeyler olur umarım, hayırlı geceler.
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.