Şimdi Ara

UZAK MESAFEDEN İNTERNET CEKMEDE YARDIMCI OLACAKLAR İÇERİ LTFN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN SAKARYADA OTURUYORUM BENİM ÇİFTLİĞİM VAR BURAYA İNTERNET CEKMEK İSTEDİM FAKAT TÜRKTELEKOM CEKEMEYIZ DEDİLER.NE KDAR UĞRASTIYSAM CEKTİREMEDM. 600m UZAKLIKTA OTURAN ARKADAŞIMDA İNTERNET VAR 15MB RAHAT DESTEKLİYOR BENİM BURDAN İNTERNET CEKME GİBİ Bİ OLANAGIM VARMIDIR VARSA NASIL OLA BILIR BU İŞ İÇİN 500 TL KADAR Bİ BÜTÇE AYIRDIM.

YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVİNİRİM.

MESAFE:http://img593.imageshack.us/img593/2756/mesafe.png

• Birebir görüş varsa 2 adet tplink wa5210g işi halleder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir nevi görüyor. bir direkle 1 2 m kaldırdım mı tamamdır. engebeli arazi sıkıntı olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bordaly -- 22 Mart 2013; 22:45:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bordaly

bir nevi görüyor. bir direkle 1 2 m kaldırdım mı tamamdır. engebeli arazi sıkıntı olur mu?

engebeli arazi dediğiniz sanırım kod farkı.Eğer öyle ise 5210nun konumunu iyi ayarladıktan sonra sorun olacağını sanmam arada elektirik hattı gibi wireless sinyallerinl engelleyecek faktörler yoksa sorunsuz bağlanması gerekir.
    Kısaca yapacağını söyleyeyim arkadaşının evine 1. 5210'u ap modunda bağlanacak.interneti iletmek istediğin yere 2.5210'u client modunda bağlanacak.Bu şekilde kablolu internet çıkışın olacak.Eğer wireless yayın istiyorsan 740n router ile bu sorunu halledebilirsin.Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celal567 -- 23 Mart 2013; 1:18:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.