Şimdi Ara

Ev sinema sistemim ve bir türlü kesilmeyen cızırtı-parazit. Yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evimde amfi ve 2+1 hoparlörlerim var.
    Amfiyi açtığım zaman bir ses geliyor ve amfiden sesi açtıkça o seste artıyor. 3 hoparlörden de geliyor. Birçok şeyi denedim ancak ses bir türlü geçmedi. Amfi mi yeterli değil sizce?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhabalar oncelikle anfiniz Cin mali ve gercek 5.1 anfisi degil. Fakat bu amfiyi kullanacasaniz oncelikle sesinin daha iyi olabilmesi icin gercek toprakli(sifirlama degil) bir prizden aldiginiz enerjiyi mumkunse 1kVA lik online upsten gecirin onuda enerji korumali bir priz ile tv anfi dvd gibi cihazlariniza dagitin gerekirse anfinizin kasasini boyasiz bir noktasindan bu prizdeki toprak yardimiyla topraklayin. Dahada ilerisi icin anfiniz eskiyse ve sizinde elektronik bilginiz yeterliyse recap olayina girin derim ve potlarini kontakt temizleme spreyi ile temizlemenizi oneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakdc -- 10 Ekim 2024; 23:49:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • burakdc B kullanıcısına yanıt
    Elektronik çok zayıf olduğum bir konu maalesef. O yüzden eger sorun amfide ise ikinci el bir amfi bakayım. Dikkat etmem gereken noktalar nedir? Çok marka çok çeşit var. Bazilarinda hdmi girişi de gördüm. Ne almam gerekiyor tam olarak onu bilemedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ikinci elde AVreceiver ( ev sinemasi tarzi) bir anfi bakin sony pioneer yamaha onkyo

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.