Şimdi Ara

Uzak Noktaya kusursuz internet aktarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1.5 KM uzaklıkta bir noktaya kamera bağlamak istiyorum, bağlamak istediğim noktalar arasında ağaç v.b bişey yok birbirini net görebilecek yerde, 3 veya 4 adet 2 MP kamera bağlamak istiyorum. ancak net görüntü aktarımı, donmadan görüntü almak için neler yapmam gerekiyor? 1-Bunun için UBNT LITE BEAM M5 CPE - LBE-M5-23 bu cihazdan iki adet kullansam yeter mi? 2- kullanmak istediğim NVR hikvision olacak 3- kameralar hikvision olacak 4-basit bir swicth kullanmak istiyorum

• İyi günler. Anten için ben mikrotik marka anten kullandım gayet memnunum. 2 km mesafede arada ağaçlar da olmasına rağmen sıkıntısız görüntü aktarımı oluyor. Burada dikkat etmeniz gerek eğer 4 kamera kullanacaksaniz tek anten ile görüntüleri göndermeniz zor olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • slim_dante kullanıcısına yanıt
    Bir adet 2mp Ptz kamera kullanmayı düşünüyorum mikrobik kurulumu yapmadım hiç zor gibi duruyor İnan’ düşünmedim anten modeli ve deve modeli nedir? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 adet ptz kullanacaksaniz 1 çift anten yeterli olur. Ubunt markası da gayet iyi bir markadır onu da kullanabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.