Şimdi Ara

Uzakdoğu'dan Forma Almak İsteyenler Buraya ! Bilgi İlk Mesajda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.237
Cevap
398
Favori
594.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hernan Cortes forma basina kac para istiyorlar fiyat goremedim ben.Birde kargosu ne kadar ? Klasik wholesale sitesi var cogunda 18 $ etiket var formalarda, kargosu 30 $ 5 urun alirsak 20 dolar oluyor kargosu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Hernan Cortes forma basina kac para istiyorlar fiyat goremedim ben.Birde kargosu ne kadar ? Klasik wholesale sitesi var cogunda 18 $ etiket var formalarda, kargosu 30 $ 5 urun alirsak 20 dolar oluyor kargosu

Şöyle örnek vereyim ben 4 tane formayı Jimmy adlı satıcıdan 80 dolara aldım, formalar 20 dolara geldi yani, diğer bir satıcı KEvin'den de 5 tane forma aldım 89 dolar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanos

Konu takip :)

Formaların kullanılabilirliği nasıl? Yani yıkandıktan sonra öte berisi sökülüyor mu :)

Yıkanma konusunda dikkatli olmanız gerekiyor arkadaşlar, satıcıların çoğu formaları düşük derecede ya da elde yıkamanız konusunda uyarıyor ona göre.Kumaşta sökülmeler falan olmuyor sadece sonradan yapılan isim baskılarında sorun olabilir.Ki bu sorun çoğu orjinal formada da var maalsef.NBA formaları içinse böyle bir şey söz konusu değil çünkü isimler de dikişli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

quote:

Hernan Cortes forma basina kac para istiyorlar fiyat goremedim ben.Birde kargosu ne kadar ? Klasik wholesale sitesi var cogunda 18 $ etiket var formalarda, kargosu 30 $ 5 urun alirsak 20 dolar oluyor kargosu

Şöyle örnek vereyim ben 4 tane formayı Jimmy adlı satıcıdan 80 dolara aldım, formalar 20 dolara geldi yani, diğer bir satıcı KEvin'den de 5 tane forma aldım 89 dolar verdim.

Anladim usta peki kargosu ne kadar ? Mesela 5 urune 20 dolar olunca forma basina 4 dolar epey uygun oluyor wholesale sitelerinde.

Gumrukte sikintibolabilir mi acaba 5 forma sinir 75€ idi tam ucu ucuna geliyor 5 tane.kargo parasi haric

• quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

5 tane forma 89 dolar sahte hemde...

Yahu şuraya gelip şöyle komiklikler yapmayın ne olur.

Konunun başından söyledik zaten formaların imitasyon olduğunu.
  • quote:

quote:

quote:

Şöyle örnek vereyim ben 4 tane formayı Jimmy adlı satıcıdan 80 dolara aldım, formalar 20 dolara geldi yani, diğer bir satıcı Kevin'den de 5 tane forma aldım 89 dolar verdim.

Anladim usta peki kargosu ne kadar ? Mesela 5 urune 20 dolar olunca forma basina 4 dolar epey uygun oluyor wholesale sitelerinde.

Gumrukte sikintibolabilir mi acaba 5 forma sinir 75€ idi tam ucu ucuna geliyor 5 tane.kargo parasi haric

Hocam bir yanlış anlaşılma oldu galiba formaların tanesi 20 dolara geldi demek istedim.

Okuduğum yabancı forumdakiler bu formalara akın ediyor zira onların para birimi Euro olduğu için sudan ucuza geliyor formlar.Aynı formayı storedan 80-90 euroya almak yerine aynı parayla 6-7 tane forma alıyorlar.

Gümrükte herhangi bir sıkıntı olmadı hatta benim paketlerim gümrüğe bile girmedi hiç.

Bu arada şimdi işe gitmem lazım, sorulara cevap veremezsen kusura bakmayın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şöyle örnek vereyim ben 4 tane formayı Jimmy adlı satıcıdan 80 dolara aldım, formalar 20 dolara geldi yani, diğer bir satıcı Kevin'den de 5 tane forma aldım 89 dolar verdim.

Hocam bir yanlış anlaşılma oldu galiba formaların tanesi 20 dolara geldi demek istedim.

Okuduğum yabancı forumdakiler bu formalara akın ediyor zira onların para birimi Euro olduğu için sudan ucuza geliyor formlar.Aynı formayı storedan 80-90 euroya almak yerine aynı parayla 6-7 tane forma alıyorlar.

Gümrükte herhangi bir sıkıntı olmadı hatta benim paketlerim gümrüğe bile girmedi hiç.

Bu arada şimdi işe gitmem lazım, sorulara cevap veremezsen kusura bakmayın.

Yanlis anlasilma olmadi tamamdir kargo kismini merak etmistim icindeymis o da.Yani bu paylastigin linklerde 20-30$ arasi karda oluyoruz wholesale sitelere gore, 5 forma icin tabi

• köşede dursun bir barcelona forması alabilirim ilerde
  • güzelmiş
  • 1 Forma sipariş edicek arkadaşlar hepbirlikte edelim kargo parası az ödemiş oluruz
  • Haci dayi forma fiyatlari icin liste vermissinde hangisi hangisinin nasi anlayacagiz ?

• Takip Türkiye'de Dortmund forması bulunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

Haci dayi forma fiyatlari icin liste vermissinde hangisi hangisinin nasi anlayacagiz ?

O fiyat listesi Salushop adlı satıcının.

Fiyatlar konusunda satıcılara ufak bir mail atarsanız size dönüş yaparlar.
  • Arkadaşlar hangi formaları isteyeceğinizi söyleyin ona göre kargo dahil fiyat söylüyor. Jimmyden alışveriş yapacağım bende hk airmail ile yollayacak. 4 forma+kargo 88dolar. Fakat bir forma NBA forması o yüzden böyle bir fiyat çıktı . Demekki soccer jersey ile 7 dolarlık bir fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChicagoBulls90's

Arkadaşlar hangi formaları isteyeceğinizi söyleyin ona göre kargo dahil fiyat söylüyor. Jimmyden alışveriş yapacağım bende hk airmail ile yollayacak. 4 forma+kargo 88dolar. Fakat bir forma NBA forması o yüzden böyle bir fiyat çıktı . Demekki soccer jersey ile 7 dolarlık bir fark var.

Nba formaları iki tür oluyor, bir tanesi rev 30 diğeri authentic, authentic formaları daha pahalı.Hayırlı olsun formalar gelince fotoğrafını koyarsınız buraya.
  • Güzel paylaşım pazardaki 10 liralık forma ile bunları bir sananın aklına
  • Alsanız nerde giyeceksiniz?Çocukken herkes alırdı chelsea forması falan sokak maçlarında giyerdik, şimdi nerede giyeceksiniz? sadece soruyorum giymeyip koleksiyon gibi ise mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR1907

Güzel paylaşım pazardaki 10 liralık forma ile bunları bir sananın aklına

bu işin burada ticaretide yapılıyor hocam. Adam bu formaları getirtiyor TR'de 100TLden satıyor. Çünkü orjinalinden hiçbir farkı yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ChicagoBulls90's

Arkadaşlar hangi formaları isteyeceğinizi söyleyin ona göre kargo dahil fiyat söylüyor. Jimmyden alışveriş yapacağım bende hk airmail ile yollayacak. 4 forma+kargo 88dolar. Fakat bir forma NBA forması o yüzden böyle bir fiyat çıktı . Demekki soccer jersey ile 7 dolarlık bir fark var.

Nba formaları iki tür oluyor, bir tanesi rev 30 diğeri authentic, authentic formaları daha pahalı.Hayırlı olsun formalar gelince fotoğrafını koyarsınız buraya.

Hocam bu arada revler swingman diyor o ne oluyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssgg

Alsanız nerde giyeceksiniz?Çocukken herkes alırdı chelsea forması falan sokak maçlarında giyerdik, şimdi nerede giyeceksiniz? sadece soruyorum giymeyip koleksiyon gibi ise mantıklı.

Haftada bir halı saha maçım var. Ben orada giymeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.