< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hernan Cortes -- 9 Mart 2015; 13:25:40 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hernan Cortes -- 9 Mart 2015; 13:25:40 > |
Elin gevur takımına para kazandırcağıma giderim çakma alırım bari çinliler gelişsin
|
Valla kimse üstüne alınmasın ama ben bıktım bu beleşci insanlardan. Sanki herkes doğduğundan beri biliyor forma sipariş etmeyi, yahu 15 dakika ayırın kurcalayın bilmem ne yapın öğrenin şu siparişidir bilmem nesidir, biri diyorki sen benim yerime sipariş ver biri diyorki istediğim formayı yolla ayıptır yahu. Bu adamlarda bir zamanlar bilmiyordu ama araştıra araştıra öğrendiler nasıl yapılacağını, sizde de beyin var kullanın o zaman. Sadece bu başlıkta değil her yerde bu beleşci insanlar, kimisi google kullanmaktan aciz. Elinizin altında bu kadar internet gibi nimetler olduktan sonra başkalarını kullanıp beleşe konuyorsunuz ya ayıp size.
Edit: ben yine de özetleyeyim. Forma almak istediğiniz satıcıya formanın linkini sayfasından kopyalayıp mail olarak atıyorsunuz ve hangi ülkede olduğunuzu belirtin. Size dönüş yapar veya aliexpress.com a girip istediğiniz formayı aratıp aynı gittigidiyordan sipariş verir gibi sipariş veriyorsunuz hepsi bu kadar. İninal kart'ı mı merak ediyorsunuz? Migrosa gidin bi tane paypal kart veya ininal kart alın, para yükleyin, kredi kartı gibi kullanın. Hepsi bu. Tabii ki bu yazıyı okumaya üşenip yine nasıl nasıl diye soranlar olacak ama olsun. |
Zamanında çok forma aldık ama doların patlaması ve yeni vergilerden sonra anlamsız hale geldi o nedenle ilgilenen ve alan kalmadı. Ben player version formaları alırken dolar 2 küsürdü 50 liraya bire bir maç forması alıyoduk. Şimdi alsan 150-200 liraları bulur. Öyle duruma geldik ki çin ve replika ürünler bile ucuza alınamıyor, bizim için ucuz ürün diye birşey kalmadı artık.
|
Rehber hazırladık o kadar hala aynı sorular,üşenmeden herkes ilk mesaja baksa keşke
|
Merhaba beyler. dhgate'den *lxx199198* kullanicisindan 4 tane retro forma aldim, 3 milli takim 1 kulup. Kargo bedava olan saticiyi ozellikle sectim bir de ona para odemeyeyim diye. 4 formaya kuponlarin da indirimiyle total 645 ₺ civarı verdim. ePacket firmasiyla gonderimi saglanacak. Geldiginde merak edenle gorsellerini paylasabilirim. Ben de sabirsizlikla bekliyorum.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 10 Ağustos 2016; 1:22:29 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|