Şimdi Ara

uzakdoğu korku tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler son dönemlerde uzakdoğudan çıkmış tavsiye edebileceğiniz iyi korku filmi varmı shutter ringu tarzı mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: ussaki

beyler son dönemlerde uzakdoğudan çıkmış tavsiye edebileceğiniz iyi korku filmi varmı shutter ringu tarzı mesela

Merhabalar;

Tıklayınız
    bestler burda toplanmış gibi...Karışık korku filmleri bir ön inceleme yapın isterseniz..tayland dan Çıkma sağlam korku filmi olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ussaki

beyler son dönemlerde uzakdoğudan çıkmış tavsiye edebileceğiniz iyi korku filmi varmı shutter ringu tarzı mesela

Busan Treni diye 2016 yapımı film seyrettim fena değildi seyret istersen zombiler falan var Resident Evil tarzı
  • Yeni bir film değil ama Türkçe çevirisini benim yaptığım The Spiritual World var. Fena değil. Tayland yapımı. İnternet sitelerinde bulabilirsin.

Busan Treni'ni izledim. Standart bir zombi filmi. Çok fazla bir artısı yok.
  • busan treni bende izledim korkudan aksiyon dram ama izlenir fena sayılmaz.
  • Shutter(2004) Tayland yapımı abd versiyonu da var ama orjinali daha güzel tavsiye ederim
  • the wailing, 2016 yapimi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cold Fish 2010
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

the wailing, 2016 yapimi

filmi indirdim ama altyazı yok nerden buldun ?
  • The Wailing'in telif hakkını Tr'de biri almış herhalde yani telifli film denilen kritere girdiği için altyazı paylaşımı yasak. Bu arada Wailing tüm zamanların en iyi korku filmlerinden biriydi. Kore sinemasını zaten anlatmama gerek yok muadilleri olmayan çok farklı türde yapımlar ve wailing gerçekten çok özel bir film tabi içerik farkını anlayabilenler için. Hong-jin Na'nın filmi zaten adamın başyapıt olmayan filmi yok. Altyazı arayan varsa pm atsın özelden atayım
  • The Wailing biraz önce bitti güzeldi baya damlar işi biliyor sonu biraz anlaşılmıyor ama iyiydi
    Şimdi sırada The Hand Maiden diye bir film buldum onu seyredicem
  • hayelet avı Tayvan yapımı bir film korku ve biraz dram filmi izlemeni tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueLost

hayelet avı Tayvan yapımı bir film korku ve biraz dram filmi izlemeni tavsiye ederim

bu filmin torrenti var mı sizde bulamadım 720p-800mb gibi veya hdrip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.