Tarzınmı bilmem ama türküler her zaman işe yarar ....
Anathema - Emotional Winter...
mor ve ötesi-gül kendine albümü...bence en iyi albümü mor ve ötesinin..asla bıkmazsın sarkılarında..ben gecen bütün bir yaz boyunca arabada bu albümü dinledim..suanda evde dinledigim sarkı da o albümden..HAYAT..
Her zman için Pop müziK işe Yarar isTersen sana HarKuLade LisTe yapaBiLirim
valla otobusdeyken gece 4lerde 5lerde güneş doğmadan tam doğacakken depeche mode - waiting for the night adami yer valla ben olsam electronic muzik dinlerdim full.
bir yiğit gurbete gitse türküsü
arkadaşlar uzaklara gideceğim derken beni olduğumyerde uzaklara götürecek şarkılar istemiştim. yoksa bi yere gittiğim filan yok
quote:
Orjinalden alıntı: kkslyyldz
arkadaşlar uzaklara gideceğim derken beni olduğumyerde uzaklara götürecek şarkılar istemiştim. yoksa bi yere gittiğim filan yok
o zaman yazdığım şarkının yanına bi de staind-outside
İBRAHİM TATLISES-GİDECEĞİM BU ELLERDEN...
Nightwish , Within temtation bunlardan sonra biraz kafa dinlemek için enya falan filan işte anladın sen beni
quote:
yaa bende .....
yaa ne bu yabancı müzİK ?? valla git sen HARAM GECELER şarkısını dinle ....
quote:
Orjinalden alıntı: HaDeS88
quote:
yaa bende .....
yaa ne bu yabancı müzİK ?? valla git sen HARAM GECELER şarkısını dinle ....
yaw abim iyi hoş diyon da napam arabeski şöle enya tarzı şarkılar istiyorum . yok mu tavsiye edecek.
mümkünse çok derin olsun .
e yazdıkya staind-outside
craig david - walking away
e öyleyse git enya dinle bniye aranıyosun ki hala?
quote:
Orjinalden alıntı: pandacuum
staind-so far away
staind-outside
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme