Şimdi Ara

Uzaktan adet sayimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yazilim muh olarak calismaktayim suanda.Bilgisi olan arkadaslar bilgisi verirse sevinirim.Amacim uzaktan herhangi bir robot,makine ,cihaz veya teknolji ile uzakta olan bir chip veya herhangi bir bilgi iletebilcek bir parcayi adet sayimi yaptirmak.Ornegin kizilotesi ile uzaktaki chiplerin adetini ogrenmek ornegin 5m 3m icindeki tum chip adetini ogrenmek yazilimla cift okumayi engeledgni im orada sorun yok hangi dil olursa olsun.Boyle bir teknolijiden cihazdan haberi olan bilgisi olan varsa ve benle paylasirsa cok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgiden kastınız nedir , her hangi bir cihazı kablosuz istediğiniz şekilde kontrol edebilirsiniz . neyi kontrol edeceğinizi yazarsanız yardımcı olabilirim,çift okuma sadece yazılım ile engellenmez donanım bilgisi de çok önemlidir.
  • cevap verdiginiz icin tesekur ederim oncelikle.Dusununki chip adet sayimi alicam chipler bana 20 hane rakam bilgisini donucek bana 20 haneli veya daha uzunda olabilir max 50 karakterli bir bilgi tabi bu bu chiplerin ID gibi birseyde olucakki bende bilicem ne saydiigmi.Yani benim aklimda kizilotesi ile adet sayimi vardi fakat kizilotesi ile ne okutupta bu bilgiyi okuyan hafizaya kaydedirim bilmiyorum.Insallah anlatabilmisimdir.Sunuda belirtim herhangi bir donanimda veya teknoljide karar vermedim sadece amacimi gerceklestircek seyler ariyorum

• Iyi gunler istedigin teknoloji radyo frekansiyla tanimlama RFID

Bunu arastirabilirsin belki isine yarar.

• valla arkadaşım defalarca okudum ama yine anlamadım chipten kastınız ne? neyin chipi?
    adetmi yoksa chipteki ID bilgisimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabutcu_55

cevap verdiginiz icin tesekur ederim oncelikle.Dusununki chip adet sayimi alicam chipler bana 20 hane rakam bilgisini donucek bana 20 haneli veya daha uzunda olabilir max 50 karakterli bir bilgi tabi bu bu chiplerin ID gibi birseyde olucakki bende bilicem ne saydiigmi.Yani benim aklimda kizilotesi ile adet sayimi vardi fakat kizilotesi ile ne okutupta bu bilgiyi okuyan hafizaya kaydedirim bilmiyorum.Insallah anlatabilmisimdir.Sunuda belirtim herhangi bir donanimda veya teknoljide karar vermedim sadece amacimi gerceklestircek seyler ariyorum

Sizin yapacağını şöyle olacak sanırım örnek veriyorum 0-99 arası elinizde malzeme var diyelim bunlara bir ID numarası vereceksiniz.bilgi olarak ID 00 geldiğin de sayaç sayacak ve 00 ID ile ilgili adedi ekranda gösterip hafızaya kayıt edecek ,diyelim ki ID 01 geldi bu sefer 01 ID adedini sayacak sizde hangi ID numarasından kaç tane sayılmış bunu bir tuşa basıp tüm XX sayıda sayılan ID adetlerin toplamını göreceksiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 volt kac metre gider kablo ile
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.