Şimdi Ara

Uzaktan eğitim şaçmalığından nasıl kurtulacağız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Bölüm #Fen-Edebiyat
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu uzaktan eğitimde vize notlarımız ödevlerle verilecekmiş bilmem neymiş bu güne kadar tekbir ödev yapmadım kimse de tek bir kelime etmedi vize notlarım geçerken ödev yapmam bekleniyor. Herkes bu durumdan muzdarip bilgisayar olmadan word yazmanın ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Ne yapacağız bu saçmalık için ?

• Ağlamayı kesmen yeterli.
  • Ağla ağla yaşlar kurur zamanla
  • Daha iyi bir önerin varsa devlet büyüklerine iletebilirsin
  • Ne yapılabilir ki? Olağanüstü bir durumda eğitim yapılıyor, uzaktan eğitimde elimizdeki en iyi sınav metodu da online sınavlar ya da ödevler.
  • Sizce finaller ne olacak?
    Benim üni (omü) hala yüzyüze yapmayı planlıyor.
    Uygulamalı dersim de olmadığı için, tüm dersleri internetten alıyorum.
    Ortalık mayısın sonuna kadar düzelmez ki
  • Kimse tek kelime etmedi mi? Birisinin sana ödev var yap mı demesi lazım? Dersini takip et ödevini yap. Benim de ödevlerim var, mesela birisinin son teslim tarihi 2 gün sonra. Ama daha sisteme giriş yapmamış olanlar var. Sonra ödev notu 0 girilince ağlarlar kimse bana ödev var demedi diye.

Böyle salak insanlardan nefret ediyorum.

Ayrıca eminim ki buraya girip ağlayabiliyorsan bir ödevi de yaparsın. Elindeki telefon bir bilgisayar olmayabilir ama düzgün kullanabilirsen onunla da yapabilirsin.

• Bugüne kadar tek bir ödev yapmadığını beyan eden üniversite öğrencileri görmek üzücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 16 Nisan 2020; 10:56:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.