Şimdi Ara

Uzaktan eğitime 3GB internet hediye edilecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler. Düzelttik
  • 1 verseler yeter bu ne ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hani yurtiçindeki trafik ekstra maliyet yaratmıyordu? 3 5 gb nedir yahu yıl olmuş 2020.

• Uzaktan egitimin haklarini falan mi almış bahsettiğiniz kişi kuruluş öyle bir şey mi var ?
    Devlet üniversiteleri yapamıyor mu ?

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Yök açıklama yaptı úniversitelerde uzaktan eğitim olmucak diye.

Uzaktan eğitime 3GB internet hediye edilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 12 Mart 2020; 23:30:44 >
  • Tamam da sebebi özel okul sahibi haklarini mi almış sistemin neden özel okul zincirine laf ettiniz orayı anlamadım.

• general4242 kullanıcısına yanıt
    Biraz dúşün o lafı kime söylediğimi direk olarak yönetime laf etmek yerine dolaylı olarak laf ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 12 Mart 2020; 23:34:2 >
  • Milli eğitim bakani veya kararı veren kişi özel okul zinciri sahibi galiba

• evet şimdi gayet mantıklı tahmin/tahminler yaptınız biraz yordum sizi kusura bakmayın
    boş zamanınızda bazı bakancıkların geçmişleri ve mal varlıklarının ne olduklarına dikkat edin sadece ne söylediklerine değil böylece ileriki zamanlarda alcakları kararlarıda tahmin edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 12 Mart 2020; 23:38:40 >
  • Değişip duruyor bakanlar ilgimi çekmiyor artık birisi gidiyor diğeri geliyor

• EBA'da zaten 3GB internet veriliyor. Yeni bir durum değil bu. Fakat internet mobil kullanımlar dışında geçerli değil, mobilde EBA kullanmak rezalet zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    Zaten mantıklı olan eba.gov.tr'nin internet paketi yokken bile ücretsiz ve sınırsız olması. Ülkede eğitim ve kitaplar ücretsiz ise eğer internet ortamında da ücretsiz ve interneti olan herkes tarafından sınırsız erişilebilir olması lazım.
  • Biri şunlara 3GB ek kotayla, saatlerce video izlemek için hesap makinesi ekranı kadar çözünürlük gerektiğini söylesin. Bunlar vatandaşa hizmet değil, ek fatura çıkarmaya çalışıyor galiba.

• Uzaktan eğitim için müfredatın, eğitim sisteminin ve kurallarının komple uygun hale gelecek şekilde yenilenmesi gerekir. Her zaman olduğu gibi bunda da sınıfta kalacağız.

• boş haber ztn 3gb bedavaydı öncedende

• 3 gb fazla olmuş, dönemi tatil edip tüm dersleri aldırıcaklar heralde

• AirSupport kullanıcısına yanıt
    600 MB biraz fazla olmuş. 720p24 çözünürlüğünde kabul edilebilir kalitede, ortalama kalitede, bir video kaydı 200MB falan olur. Saati 600 MB'lık videoyu kotan olsa bile adamakıllı izleyemezsin özellikle mobilde. Videodan çok ekranda dönen çarkı izlersin. Ülkede fiber bağlantısı olmayan binlerce baz istasyonu var. Bu bazlardan hizmet almak zorunda olanları da düşünmek lazım.

Kaldı ki bir evde neredeyse herkeste telefon oluyor. Evde dört telefon olsa 4*3 =12 yapar. İyi rakam. Hayli hayli yeter. Bir de bu pencereden bakın.

EBA internet paketi yaklaşık bir yıldır olan bir uygulama. Vodafone aboneleri herehangi bir şey yapmadan otomatik olark faydalanırken, Turkcell aboneleri ise "BİP" uygulamasındaki "Keşfet" menüsü altında bulunan "EBA" kanalını takip edip mesaj gönder ekranında yer alan "Hemen Kazan" seçeneği üzerinden başvuru yaparak bu hizmetten faydalanabilirler. Turk Telekom aboneleri EBA yazıp 5555'e göndererek EBA paketini alabilir.

Bu paket Bimcell, POcell vs. sanal operatörler için geçerli değil. Buna dikkat etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 13 Mart 2020; 10:30:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2005'te kotam 3 gb idi.
  • Çoğu öğrenci okulda ders dinlemiyor eba’dan mı açıp izleyecek

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.