Şimdi Ara

Uzaktan eğitime 3GB internet hediye edilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bugün yapılan açıklama ile koronavirüs tedbirleri kapsamında ilk, orta ve lise dereceli okullarda 1 hafta boyunca eğitime ara ve sonrasında 1 hafta uzaktan eğitim, üniversitelerde ise 3 hafta eğitime ara kararı verilmişti. Uzakten eğitim ile ilgili Milli Eğitim Bakanı detaylı bilgiler verdi.

Ücretsiz internet hediyesi

23 Mart tarihinde başlayacak olan uzakten eğitim TRT ve Eba.gov.tr adresleri üzerinden yapılacak. Bakan Ziya Selçuk uzaktan eğitim için her şeyin hazır olduğunu ve örnek bir sistem hazırladıklarını belirtti. Platformda her kademe ve derece için eğitim materyalleri bulunuyor.

Ayrıca Bkz.Kingston UHS-2 standardına uyumlu yeni Canvas Plus hafıza kartlarını duyurdu

Eğitim bilişim ağı kapsamında bütün operatörler ücretsiz 3GB internet kotası da sunacaklar. Yapılan açıklamalardan sadece bu ağın kullanımı esnasında hücresel verinin ücretsiz olacağı anlamı çıkıyor. Standart kullanımda ise kullanıcının standart kotasından düşülecek.

Bakan Ziya Selçuk önümüzdeki 1 haftalık arada öğrencilerin evlerinde istirahat etmelerini ve kişisel gelişime önem vermelerini istedi. Ayrıca küresel bir salgın söz konusu olduğu için toplum olarak bilinçli hareket etmemiz gerektiğini vurguladı. Yarından itibaren uzaktan eğitim ile ilgili daha detaylı bilgiler verilecek.

Kaynak:
    Son Dakika Türk
    Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan Koronavirüs açıklaması - Haberi
    https://www.sondakikaturk.com.tr/gundem/milli-egitim-bakani-ziya-selcuk-tan-koronavirus-aciklamasi-h172439.html

• 3GB Mükemmel bi de deprem olur etti mi sana 5 gb. Bi de ateşkes hediyesi 2 verse ne etti 7GB. Siz daha çok okursunuz. Mezun oluncada çok beklersiniz. Yükselin gençler ülke ellerinizden öper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppobelter -- 12 Mart 2020; 22:22:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3Gb’mi :) hahah

• Ne corona virüsmüş be dünyayı sarstı

• Eba.gov.tr olacak

• 3 gb nedir çok az en az 10-15 olmalı yada o egitimin verildigi adrese sınırsız limit atanmalı hani sınırsız facebook falan muhabbeti vardı bir ara o şekilde hiç kullanmadım ben gerçi reklamlardan biliyorum. Zamanında 5 gb wınn alırdık 3 gün demeden biterdi kotası :D

• 3 gb hiçbirşey tmm da madalyonun diğer yüzüne odaklanmak gerek kaç milyon öğrenci var devletin senin benim gibi insanların cebinden çıkacak bu para asıl neti oparatörlerin yapmask gerek 10 20 gb net hediyeyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evde neti olmayanların vay hâline.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harca harca bitmez 3gb :)

• Aslında sınırsız olması lazım ama biliyorlar ki, işi bilenler eba üzerinden gecmesiji ayarlayıp anasını bellerler verilen internetin

• Dalgamı Geçiyorsunuz. 3GB nedir ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 144P ders izler artık öğrenciler.

720P 45Dk bir ders videosu ortalama 650-700mb bir harcama yapar. Kaç tane ders alıyor bu öğrenciler? En azından sınırsız bandwitch gibi ücretsiz yapabilirlerdi EBA sitesi ve içeriklerini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eba.gov.tr adresine giden ve gelen datayi pakete dahil etmemek cok mu zormus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 12 Mart 2020; 23:19:16 >
  • Devlet üniversitelerinde neden uzaktan eğitim yok?
    yapıcağın işe senin özel okul zinciri sahibi.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 12 Mart 2020; 22:50:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemburda34

Eba.gov.tr adresine giden ve gelen datayi pakete dahil etmemek cok mu zormus.
    +9999

• Gençler 2 gb i ile metin2 oynardim hey gibi gunler hey

• Eba’nın bağlantısını bile bu kadar güzel paylaşan dh ekibine tebrikler.

Verilen link tekstil firmasının Web sayfası.

Eba.com.tr

DEĞİL

eba.gov.tr

OLMALI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EBÖB -- 12 Mart 2020; 23:1:29 >
  • Bu olay uzun zamandır var zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydın 😁

• EBÖB E kullanıcısına yanıt
    Kumaşları başarılı gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 12 Mart 2020; 23:13:24 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.