Merhaba Arkadaşlar Bana fabrikada local ağdaki pclere bağlanıp ne yaptıklarını görmem için bir program lazım ama programla bağlandığımda benim o bilgisayara girdiğimi anlaşılmayacak şekilde olması lazım örnek program olarak radmin gibi program radmini denedim ama ona bağlandığımda ekran arka planı rengi yada bi an ekran gidip geliyor bağlandım anlaşılıyor. Bana buna benzer bir porgram varmı
casus bilgisayar 007 yi deneyin
Teşekkür ederim ama bana görüntüsü lazım mesela ben fabrikada depoya yükledim burdan bu programı çalıştırdığımda deponun bilgisayarına bağlandımı fark etmeden onu ne yaptığını izlemek istiyorum.. biraz daha acıklayıcı olmuştur..
Aradığınız program desktopgate . DesktopGate ile kurulumu yapıldıktan sonra gizlice erişimi sağlayabilirsiniz. Ayrıca tek sefer kurulum yaptıktan sonra bağlantı gerçekleşiyor. Birden fazla bilgisayarı izleme imkanı sunuyor. İster iş yerinden ister evden, heryerden bağlantıyı kalite bir şekilde sağlıyor. İzlenen bilgisayardaki bütün aktiviteleri kayıt altına alıyor ve rapor olarak bize gösteriyor. Fabrikanıza uzaktan gizli erişimi desktopgate ile sağlayabilirsiniz. Ayrıntılı bilgiyiwww.desktopgate.com adresinden öğrenebilirsiniz.