Bildirim
Uzaktan Kumanda uygulaması kullanan?
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
sony nin kendi programını denediniz mi? tv sidewiev! tv nin ve telefonun aynı wifi üzerinde bağlı olması gerekiyor. -
S3 te kızılötesi yok ki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
infrared alıcı olması gerekli s4'teki gibi,s3 de malesef yok -
ben kızılötesi olmadığını biliyorum da wifi üzerinden olmaz mı acaba? Mantıken olabilir diye düşündüm. Yani saçma değil.
Tv sideview'de malesef sony tv modelim yok: NX700. Bu sebeple denemedim. -
bugün tv sideview'i denedim olmadı. -
wifi üzerinden kumanda hiç duymadım -
bugun note 3 ile kızılötesi beko tüplü 37 ekran televizyonu kumanda ettim(note3 te kızılötesi yok). nasıl oldu anlamadım ama oluyor sanırım program wifi sinyallerini kızılötesinin anlayacağı sinyale çeviriyor. ayrıca klimayıda açıp kapattım. kızılötesi olması şart değil millet saçmalamış ah şu bilmediğimiz konularda iddialarda bulunma huyumuzdan vazgeçmiyoruz hiç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostweb -- 1 Kasım 2015; 17:46:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ghostweb
bugun note 3 ile kızılötesi beko tüplü 37 ekran televizyonu kumanda ettim(note3 te kızılötesi yok). nasıl oldu anlamadım ama oluyor sanırım program wifi sinyallerini kızılötesinin anlayacağı sinyale çeviriyor. ayrıca klimayıda açıp kapattım. kızılötesi olması şart değil millet saçmalamış ah şu bilmediğimiz konularda iddialarda bulunma huyumuzdan vazgeçmiyoruz hiç.
Merhaba Note 3 cihazınızın üst tarafında IR bulunmakta
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
NOTE 3 de de IR yoksa daha neyde olacak
Komsuda da var NOTE 3
Geçen haftalarda ona da programı ben ayarlamıştım kullansın diye -
s4te var çok işime yarıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X