Şimdi Ara

Neden TV Kumanda Ayarları ile Yönetilebilen Bir Uygulama Yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık pek anlaşılır olmamış olabilir. Malum, uydudan TV izlerken kumandanın OK tuşuna basınca kanal listesi gelir, liste açıkken sağ-sol yön tuşları ile listenin sayfaları arasında gezinilir. Sonra bir kanalın üstüne gelip OK tuşuna basınca kanal açılır.

Yine herhangi bir kanalı izlerken yukarı ve aşağı yön tuşlarına basıldığında bir üst veya bir alt sıradaki kanal geçilir.

Ülkedeki bütün yasal Android TV uygulamalarını (Tivibu, TOD TV, D-Smart GO, TV Plus, Artı Dijital Medya, Blu TV) kullandım. Hiçbirinde bu işlevsellik yok. Kanal değiştirmek, tam bir işkence.

Özetle internet üzerinden TV izleme hizmeti sunan platformlar neden uydudan TV izleme alışkanlığına uygun olacak şekilde kumanda komutlarını tasarlamıyorlar? Yazılımla yapılabilecek bir şeyi ısrarla neden yapmıyorlar? Korsa IPTV alınsa bu özellik var. Ama yasal IPTV hizmetlerinde maalesef yok.

• Türkcell Tv+ uygulamasını, Philips akıllı tv üzerinden kullanıyorum. Tam olarak söylediğiniz şekilde çalışıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • furkantasdemir kullanıcısına yanıt

TV'nizin işletim sistemi Android mi? Çünkü benimki Android ve tam söylediğim şekilde çalışmıyor.

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Evet, 55PUS 8508 gibi bir modeldi. Android tabanlı.

Muhtemelen yanlış bilgi veriyorsunuz. Bir adet lisanslı Android TV BOX ve bir adet de lisanslı Android TV sahibiyim. Her iki cihazda da TV Plus yukarıda tarif edilen özellikleri sunmuyor. En basitinden kumandadaki OK tuşuna basınca kanal listesi açılmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    1 senedir aktif olarak kullanıyorum. Philips 55' PUS 8508 kullanıyorum. Android TV var içerisinde. Ayrıca TV + için ekstra kutu da ekstra evde 2. Televizyonumda kullanıyorum. Sizin tv'niz de bu şekilde çalışmıyor olması benim verdiğim bilginin doğruluğunu değiştirmez.

Haklısınız, önyargılı davrandım. Kusura bakmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.