arkadaşlar kız arkadaşıma bilgisayar aldık.. Ve ben bu bilgisayarı izlemek istiyorum.. kontrol etmek diğil sadeceizlemek.. Masaüstünü görebileceğim program varmı?? Varsa nasıl kurulduğunu da anlatırmısınız.. Saolun şimdiden..
''Ve ben bu bilgisayarı izlemek istiyorum.. kontrol etmek diğil sadece izlemek''
Cümleye bittim yalnız.
Bu arada bildiğim kadarıyla ultravnc diye bir program var ve sana bu konuda yardımcı olur,ama kontrol ettiğin pardon sadece izlediğin kişinin onayıyla olması gerekiyor diye düşünüyorum.
varsa bana da lazım
Remote admin Remote Desktop connection Dameware PC Anywhere aklıma gelenler bunlar... Biraz karıştırın...
ProRAT proğramı var( türkçe desdeği söz konusu ) öneririm size
pc dedektif adında harika bi program var herşeyi kaydedio biraz hdd istio ama olun manyak deli bi program ama hiç bir yerde tam sürümünü ben bulamadım eğer bulursan pm atarsın ama dediğim gibi süper bi program....
quote:
Orjinalden alıntı: whiteshark
pc dedektif adında harika bi program var herşeyi kaydedio biraz hdd istio ama olun manyak deli bi program ama hiç bir yerde tam sürümünü ben bulamadım eğer bulursan pm atarsın ama dediğim gibi süper bi program....
sana da pm attım
tekrar saol kardeşim...
quote:
Orjinalden alıntı: pc-system1
ProRAT proğramı var( türkçe desdeği söz konusu ) öneririm size
ProRAT antivirüs programları tarafından spyware olarak algılanıyor ve yakalanıyor
[tifosi]banada pm atsana lazım böyle bişi konrol etmek için değil valla benimde izlemek için valla bak
quote:
Orjinalden alıntı: [Tifosi]
quote:
Orjinalden alıntı: whiteshark
sana da pm attım
bende istiyorum
@sleep sırada ben varım harbi çok lazım şimdi ip de lazım olur onu nasıl halldicez neyse [tifosi] sen pm de belirtirsin
quote:
Orjinalden alıntı: rapstradamus
@sleep sırada ben varım harbi çok lazım şimdi ip de lazım olur onu nasıl halldicez neyse [tifosi] sen pm de belirtirsin
tamam yollasın da sıra önemli değil
Arkadaşlar bu pm olayını abartmayalım da, bende çizik yemeyeyim ama değil mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme