Aracımı 45 bin bakımında özel servise götürdüm. Aracı akşam aldım eve geldiğimde uzaktan kumanda ile kapatamadım. Anahtarı kurcalamıştım biraz acaba pili mi oynadı veya bitti dedim. ya da sigortası mı attı diye şüphelendim. Ertesi gün yine aynı yere götürdüm. Onlar sigorta atsa veya bizden dolayı birşey olsa içerdeki merkezi kilit tuşundan da tüm kapılar açılıp kapanmaz anahtarın senkronizasyonu bozulmuştur servise gidip yazılıp attır tekrar dediler. Yedek anahtar memleketteydi onunla deneyemedim. Bugün memlekete geldim. Yedek anahtar da açmıyor. Özetle; - Normal veya yedek anahtarın her ikisi ile de uzaktan açılmıyor. - Anahtar deliğine takarak açtığımda sadece sürücü kapısı açılıyor. Kapattığımda hepsi kapanıyor. - İçerdeki kapıları açma kapama tuşları ile bütün kapılar açılıp kapanıyor. - Anahtarı takıp 5 saniye senkron olayını denedim olmadı.
Sizce sorun nerededir? Özel servis 45000 bakımı esnasında birşeyler mi bozdu yoksa anahtarlar ile ilgili mi bir sıkıntı var? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler
up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme