Şimdi Ara

Uzaktan kumandalı araba motor güçlendirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuyu daha önce başka bir alanda açmıştım fakat burada açmam daha iyi olur diye düşündüm.

Öncelikle basit ufak tefek kendi halinde sade bir uzaktan kumandalı bir araba.

3 adet AA pil ile çalışmakta.

Ben aracıma;
    2 adet tekli led, ön farlar için
    2 adet led şerit, aydınlatma için

bunları ekstradan monte edeceğim, fakat aracmız şuan ki performansı yetersiz bunları yaptığımızda gitmez belkide.

benim düşüncem ise içine takviye bi güç kaynağı eklemek orijinal pil durumuna ek olaraktan.

ve bazı yerlerde elektrik motorunun volt sınırlandırıcısı olduğunu söylüyorlar bu konuda yardık edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

İstenilen fotoğrafı hemen çeker atarım.

• Aracınız yine gider gitmesine ama pil daha çabuk biter.

Volt sınırlaması motorda değilde varsa kontrol devresindedir.

Daha uzun gitmesini istiyorsanız aynı volt değerinde daha yüksek ampere sahip batarya ile besleyiniz.
    Hızlandırmak için ya yüksek voltaj vereceksiniz bu da motora uzun sure kullanımda zarar verir. Yada motoru ,dişliyi falan filan degistireceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Voltajı ne şekilde arttırabilirim
  • Standart bir arabanın motorunu güçlendirince dişliler buna dayanabilecek mi?

Alıcı ve motor gerilimini farklı değerde kullanıp değişik güçte motorlar uygulanabilir ama mekanik aksam buna ne derece hazır

• Hocam zaten yüksek güçteki bir arabayı almak istemedim, uğraşıp güzelleştirmeyi istiyorum.

Sadece güzellik değil aynı şekilde güçlendirmekte isteklerim arasında çünkü ifak bir araç olduğu için daha güzel olacaktır diye dusunuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.